Followers

Thursday, June 28, 2012

"Awak tu dah la macam penguin"....huuh..



Malam semalam..lepas balik dari klinik buat BSP untuk pukul 10 malam punya..
aku ajak la cik joe pergi makan...yelah...1 hari kot control makan sebab nak bagi result BSP cantik..
dah malam baby pun meragam la sebab xmakan lagi...
siann baby mama nih...huhuhu....

kiteorang xpergi makan jaoh pun..just dekat2 dengan area rumah jer..
parking kereta seberang jalan dengan kedai makan yang kiteorang nak pergi nie...
nak lintas jalan berbukit..so kereta lak banyak ..pas 2 laju2 lak tu....
bile xde kereta aku pun lintas la...mula2 cik joe pimpin la tangan aku nak lintas..
bila tengah lintas tu..aku lepas kan tangan...laju je aku jalan sendiri lintas jalan tu...tertinggal cik joe kat belakang..haahahahah...
pas 2 xpasal2 kena sound dengan cik joe....dia kata "awak tu dah la macam penguin...jalan pulak nak laju je...ingat2 sikit la bawak anak tu....jalan slow2 je lah..."
heeheheeh....ade dia cakap aku macam penguin...jalan da lah tergedek2..pas 2 laju lak tu..
macam mane tu ek?da la tergedek2..tp laju lak..?hehe...

Actually maksud cik joe tu...aku kan kena buasir...jalan pun terkengkang...tergedek2...pas 2 laju lak tu...dah rupe penguin la....hahahaahah....

#picbygoogleimage#

xpasal2 husband cakap macam penguin....huuh...
ni belum lagi mengandung 8-9 bulan...tengah sarat2..lagi la susah nak jalan...ntah rupe ape pulak dia nak cakap nanti...huuh...

(",")



8 comments:

Cikpuan rara said...

kikiki sabo jelah.tp mmg ye lah.kite ni dh biasa jalan laju.mana mau nk slow2.

n0rraslida alias said...

ala.....xper....ckp kt Joe tue... penguin pn penguin la...tp ttp comey... ;) ala..jgn amek atilah...

Aeen said...

@rara: tau xpe kan..bile da biase jalan laju2..mane nk jalan slow2 kn..hehe...

@lid: aah..tau xpe...penguin comey kn..x amek hati pun...tp kelakar bile dy kata mcm penguin...heheh..

Bazilah (^0^) said...

hihihi sama lah kita. hubby pon suke gelak ckp isteri sendiri jln cm penguin tp xpelah kan penguin comel ape hehehe

Fainie said...

hahaha..tgh membayangkan..still comel what penguin..kelakar la ayt hubby u

Aeen said...

@bazilah:itu la..penguin2 pun bini dia jgk kan...penguin pn comey gk pe kn....hehehe..

@fainie: heheeh....comel ek...comel dn kelakar..haahahah..

aTy _faRed~ said...

tak pe..penguin pon comel ape..yang penting penguin ade 'isi'..;)

Aeen said...

@aty:aah kan..penguin berisi....hehehe..