Followers

Tuesday, June 19, 2012

Sejak pregnant...ni lah kali pertama tengok wayang time pregnant..hehehe...






Tak sabarnya nak tunggu balik kerja kul 6.30ptg nie...
sebabnya malam ni ada date tengok wayang ngan husband...heeheh....
kiteorang nak tengok movie nie...


cam budak kecik kan..hehehe..actually aku yang nak sangat tengok movie nie..
ye lar..dari madagascar 1 and 2..aku tengok ..xkan yg ke 3 xtgk lak kan...
memandangkan hari ni cik joe off....so aku ajak dia gi tengok movie...
gila lama koo  aku xtengok wayang....sejak pregnant sebulan lagi aku xtengok wayang....
xingat dah last movie aku tengok cite ape...heheeh.....
sekarang ni da 6 bulan pregnant baru la nak tengok wayang...

After lunch lepas cik joe hantar aku balik office...dia terus gi ke Wangsa Walk untuk beli tiket..
so movie start 8.20pm....
cik joe siap call aku tnye nak beli berapa tiket...dah tentu la 2 je tiket kan..aku ngn dia je yg tengok...
oh..telupa lak..sebenarnya ber-3...tp seorang lagi dalam perut..heheeh...baby dengar je la yeh....kalau baby dengar orang gelak baby gelak sekali tau...heeheheheh......

*memandangkan esok kena buat BSP...so petang ni sebelum kul 8 kena makan dulu...
sebab lepas tu nak puasa dah.....huhuhu.....
xtau la camne result BSP esok..harap2 ok lah.....:)

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

spjg mengandung, x penah tgk wayang

Cikpuan rara said...

rara pon tgk jugak last week.baby bergelodak masa tgh tgk.suka agaknya.

Aeen said...

@ekin:xpe..lps ni bwk ank lak tgk wayang skali...hehehe..

@rara:best kan...same la ngn baby aeen..dy pn dok move it! move it! gak..hahahaha..