Followers

Wednesday, June 20, 2012

Madagascar 3 bestt....baby dalam perut pun sukaa..heh..





Semalam, aku ada update entry pasal tengok wayang kan..
so semalam lepas balik kerja...cik joe amek pas 2 terus pegi ke Wangsa Walk...
movie start kul 8.20pm...sampai lak awal...
so aku ajak cik joe gi makan dulu...
memandangkan hari Rabunya (hari ni ) aku kena buat BSP...so malamnya kena puasa ,
aku xboleh nak makan sangat benda yang berat2...dah la nampak A&W laa..Moo Cow yogurt la...
air each a cup laa...adoiiii..telan air liur je lah...sebab benda2 tu semua akan buatkan bacaan gula aku tinggi....huhuhuhu..

akhirnya gi makan roti kat Roti boy jer....
aku x amek roti boy..aku amek roti lain..1 roti pizza, 1 bun roti inti tuna n 1 set sandwich ..hehehe...
walaupun nampak macam simple ...tp kenyang gak la makan tu....semua tu aku sorang je yg abeskan..
cik joe beli 1 roti bun ngn muffin je...
kenapa aku makan semuanya jenis roti2 je??sebabnya...nak control kencing manis...
kang terlebih mkn kang..bacaan tinggi lak...xpasal2 kene membebel dengan doktor n nurse lagi...huh..

lepas makan dok lepak2 jap...
kul 8.20pm terus masuk panggung....
mak aii..baru masuk..baby ni dah dok menendang2....
xtau la excited ke or tekejut dengar bunyik sound system yg kuat tu....hehehe...
papa lak dok cakap ngn baby...wahh seronok ek nk tgk wayang....heheeh..

setiap kali keluar je muzik baby pn dok tendang2...suka kot..kalo org gelak...dy pun tendang jugak..
gelak sama agaknya......
haih la baby.....seronok ek dpt gi tengok wayang.....
habis je citer...keluar je panggung...baby pn nonstop tendang...
laaa...nk tengok lagi ke??hahahahah......

ape2 pun...memang best cite madagascar 3 nie...
nak2 part zebra nyanyi tu.....aku sampai balik umah dok nyanyi part zebra nyanyi tu...hahahhhaha....
lepas ni xtau la bile lagi dpt tengok wayang....lepas bersalin ar kot...heheh..

2 comments:

aTy _faRed~ said...

tak dapat tengok wayang dah sekarang..:( sejak dah ade anak kecik.. sedangkan madagaskar tu memang feberet giler..sukekan si marty..[betulkan namenyer kude belang tu..??] lupe lak..huhu

Aeen said...

aah kak aty...betul tu namenye marty...hehehe...memang kelakar zebra tu..hahaahah...