Followers

Friday, June 1, 2012

Jom pergi Mother & Baby Expo 2012 PWTC...;D




Memandangkan semalam dah gaji...
esok dapat lah pergi Mother & Baby Expo 2012 kat PWTC..yeayyy....


siapa2 nak teman esok???aku xde geng la nak pegi..huhu...
tp korang mesti pergi ngn husband masing2 kan...heheh..
husband aku xdapat nak join sekali gi expo nie....coz sok dia kerja pagi sampai petang....
huuuuuuuh..
so kena la aku pergi sendiri...
nak ajak member diaorang busy dgn plan masing2...
husband aku suruh ajak adik dia..xnak la aku...
kang baru separuh jalan dah cakap penat la apa la...
jadi macam pergi pesta buku hari tu..aku xpuas jalan...dia xlarat dah nak jalan..dah ajak keluar dari situ..
huh..xbestt...
nak ajak adik aku???ermmm..itu pun kalau dia x keluar gi mana2 lah...
last sekali kalau xda sapa nak teman...aku pergi sendiri je....hehehe....

cik joe tau aku nak sangat pergi expo nie..dia siap nak bagi duit belanja lagi..
hehehe...baik kan papa baby...hik hik...
aku nak pergi pun xbeli sangat kot baju2 baby nie...
sebab kat rumah aku stock baju baby punya la banyak.....
baju anak buah aku time kecik dulu...ala...baju dia 2 tahun lepas..masih ok..n nampak baru lagi..
ada tu..xpernah pakai lagi...
mittens and booties dia pun ada kat 1 plastik besar..
still leh guna lagi....
mak n ayah aku cakap..xyah beli banyak2...tapi kalo aku teringin nak beli..
mak aku xlarang...dia kate beli sikit2...
so far barang baby yang aku beli..memang sikit sangat....
baju dia aku beli pun xsampai 10 helai....hehe...

xpelah...esok nak jalan2 je dulu kat expo tu...
kalau ada yang berkenan n teringin..boleh la beli....hehehe..



4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin x dpt nak g...
sbb xde org nak bwk...
huhuhuhu

Aeen said...

aeen lak gi sendiri jer....huhuh...

Cikpuan rara said...

aah,mmg xbest pon kan.nyesal g kan.

Aeen said...

mmg myesal....baik tgu expo kat midvalley tu je...huh..