Followers

Thursday, May 31, 2012

Nak masuk bulan Jun dah...ganti puasa pun belum lagi....huuh.



esok dah masuk bulan Jun.....lepas tu bulan Julai lak...
bulan Julai dah start nak puasa kan....
haa..sebut pasal puasa nie...dah ganti puasa ke belum???
heheeh....
aku pun belum lagi ganti puasa untuk last year punya..huhuhu....
seminggu tinggal puasa....1 hari pun x ganti lagi...
adoooiii..bila la nak ganti puasa nie ek..
asek postpone je...
kejap2 aku cakap..esok la..esok la ganti..
last2 sampai sekarng x ganti lagi...

walau macam mana pun...tetap kena ganti gak...
huhuhu....xtau lah boleh tahan ke x nak puasa time pregnant nie...
aku memang harap lah puasa kali ni kononnya nak puasa penuh...
tapi.....xtau lagi keadaan kesihatan time tu kan..
harap2 aku sihat, baby sihat n bertenaga untuk menjalankan ibadah puasa nanti...
hehehe...

minggu depan ingat nak start puasa ganti lah.....
xnak la lagi skip2 ganti puasa nie..
seminggu je nak kena ganti..InsyaAllah aku boleh lakukan..:)
nak kena cakap dengan baby nie...
mama dia nak puasa minggu depan...hik hik
sebab baby nie kalau aku lambat je makan..mula la dia menendang kuat nak makan...

So jom kawan2..sesiapa yg belum ganti puasa tu...jom kite ganti sama2...
heheeh.....


6 comments:

Cikpuan rara said...

dorg ckp insyaAllah anak akan sihat & bijak bila kita berpuasa.rara pon x ganti lg.

Aeen said...

jom kite ganti rara...:D

puansazusarin said...

wani pun xhbs ganti lagi ...hu3

Aeen said...

hehehe...slagi blum brsalin..smpt lg kot nk ganti nie..hehehe..

Annisa mulia said...

Saya pun belum :D

Hope and your baby always healthy :D

leeza said...

dapat ganti sehari je hari tu, itu pon dh gigil lapa walaupun sahur :( igt nak puase lg tapi confrm nanti haus :( lagi 5 hari je... tgk mggu dpn if larat nak puase :p