Followers

Tuesday, May 29, 2012

Macam-macam plan bulan Jun nie...





3 hari je lagi nak melangkah ke bulan baru...
iaitu bulan Jun...sekejap je kan dah lepas pertengahan tahun..
bulan Jun ni jugak macam2 plan dalam kepala nie...
yg paling penting..bulan Jun...birthday my husband...heheh..
still tengah planning nak buat ape nie..hehehe....

ok2..aku nak kena t8 note dalam beberapa perkara nie..
kalau x confirm aku lupa...heheeh...

1.1-3/06/12 - Mother & Baby Expo 2012
2. 06/06/12 - check-up kat KK Gombak Setia..check-up + BSP..
3. 10/06/12 - Kenduri kahwin member cik joe kat Masai, Johor
4. 14/06/12 - Birthday cik joe yg ke 25tahun.. + lesen kereta cik joe expired
5. 20/06/12- lesen kereta aku lak expired

so far perkara2 kat atas ni lah yg terpenting bg aku nak kena ingat...especially time chek-up, birthday husband, n lesen expired....
mother & baby expo 2012 tu..aku x confirm lagi pergi ke x...nanti aku update..heheh..
kenduri kahwin member cik joe ni pulak...seharusnya wajib kite orang kena pergi...
sebabnya..member cik joe ni adalah member baik dia ..dorang kerja sama..dulu masa cik joe bujang stay kt umah sewa sama2..., keluar jalan2 sama, time kiteorang tunang dia datang..dia jugak orang penting masa cik joe nak submit borang kahwin kat pejabat agama dulu..dia merupakan saksi borang time tu...time kiteorang kahwin,belah aku dia datang ,belah cik joe pun dia datang gak..(kat dua2 belah dia bagi hadiah...)
tak pergi kang kiteorang lak rasa serba salah...xboleh nak pergi kedua2 belah sekali..sebelah perempuan dia buat minggu ni kat Kedah.jauh sangat la pulakkk..
belah lelaki ni pun..50-50 pergi ke x..sebabnya cik joe kerja...camne lah nak pergi..nak MC??polis ni bukan boleh senang2 je nak MC..nak cuti ape lagi..melainkan hari kenduri tu kena turn dia cuti..Alhamdulilah laa..
kalau takk..aku pun xtau nak cakap camne dah..member tu harap sangat kiteorang pergi..siap mesej..pas 2 call suruh kiteorang datang kenduri dia..huhmmm...:(

Pasal birthday cik joe pulak...macam2 plan dah kat kepala aku nie..nk wat itu ini..
tapi xtau lah menjadi ke x plan nie..birthday dia pulak hari Khamis...
dia kerja pagi ke malam ke aku pun xtau lagi..
hadiah dia...aku dah belikan bulan lepas...heheh..gila awal kan..
aku bagi dia gitar...ada bajet lebih nak je beli lagi hadiah untuk dia..hih hih hih...

Benda yang paling penting..dan xboleh lupa...adalah lesen...memandangkan lesen kami berdua expired bulan yang sama....kena la renew...kerja nak renew lesen ni sememangnye kerja aku la tu..
jangan harap la cik joe nak gi post office..renewkan...
kalau suruh dia pun..dia suruh aku gak yang pergi..huh...

So far ni dulu plan2 aku...nak beli barang2 baby pun mungkin akan slow sikit kot bulan depan..
entah la...banyak sebenarnya nak cerita pasal barang baby nie...nanti aku update kan..sekarang ni
tengah kumpul cerita dulu...heheeh...

2 comments:

Cikpuan rara said...

rara pon penuh,banyak org kawen kat ipoh.tp maybe xbalik sbb xlarat nk naik bus.yg penting ibu nk ke PWTC untuk expo.hehehe

Aeen said...

kan..byk org kawen bln dpn....ke PWTC tu harus pegi..hehehe..tp ain xkonpem la dpt pegi x...huhu...