Followers

Friday, June 22, 2012

Dah 7 bulan...Welcome to trimester 3...heheeh..




Sedar x sedar..hari ni usia kandungan aku dah masuk 7 bulan....
means..aku da masuk ke trimester ke 3....kejap je rasa da masuk trimester terakhir nie..
ada lagi 2 bulan je lg tunggu baby dalam perot ni keluar..heheeheh....

#picbybabycenter#


2 bulan pun bukan lama mane lg pun....pejam celik pejam celik tau2 dah bersalin jer...
masa sekarang begitu pantas kan.....
baby makin aktif bila da 7 bulan nie...ada jugak kadang2 dia kurang gerak...
tp lepas tu dah ok balik.....
papanya pun makin kerap rasa tendangan baby nih...
tiap kali nak tidur mesti papanya pegang perut aku nak rasa baby gerak..heheeheh...

Bulan depan aku akan buat scan 3D/4D kat klinik Fazilah...
tapi xtau la berapa haribulan..sebab baru masukkan nama je....
nanti klnik akan call untuk bagi tau appointment bile...

Rasa xsabar nak tengok baby...dalam masa yg sama..rasa takot,risau pun ada gak nie..heheh...
baby dok elok2 yeh dalam perot mama nie...cukup masa baby keluar tau....:D

CUTENYAAAAAA ;D


7 comments:

Pink Lavender said...

congrats..
take care yerr

Cikpuan rara said...

yeay rara pon minggu depan dh masuk 7bulan/

Aeen said...

Pink Lavender: Thank you....:D

rara: yehh....sama la kite...hehe..

izla said...

congrats on ur pregnancy.
take care!!
baby girl/boy?

Aeen said...

thanks izla...insyaAllah..maybe boy..hehe..

n0rraslida alias said...

amin....semoga sume selamat! ain! take care... ^__^

Aeen said...

thanks a lot lid..:D