Followers

Friday, May 4, 2012

Planning untuk weekend nie...





Sedar x sedar hari ni dah pun Jumaat kan...
kejap je rasa.....so..apa plan hujung minggu nie???heheeh....
besok hari Sabtu tengah hari ada majlis tunang adik sedara aku kat Keramat...
belah petangnya pulak pukul 6 petang..ade gathering dengan family kat The Curve..
ni pun last minit punya plan..abg aku call ayah aku..ajak 1 family pergi sana....
xtau la apa mimpi dia nak buat gather nie..heheeh....

Planning selanjutnya aku x pasti lagi....ikotkan malam nie nak kena gi umah mak mentua aku..
yelah...kena jaga adik2 ipar kan...sebab sok cuti n ahad cuti...
aku ingat aku nak pergi lagi pesta buku la Ahad nie...
last day kan...x puas sebenarnya jalan2 kat situ masa cuti Hari Buruh hari tu...
adik2 ipar aku da bising penat la..lenguh kaki la...
mengalahkan aku yang pregnant ni nk berjalan jer....
walaupun hari tu nak ke PWTC jem giler...n dalam PWTC pulak sesak ...
aku redah je laa..huhuhu...
hari tu aku sempat beli majalah PA&MA edisi Januari 2012-May2012..
hahahaha...beli terus untuk 5 bulan...
maybe lepas ni baru lah leh follow up beli tiap2 bulan...

Ada lagi yg aku nak cari...aku nak cari buku...
aku ni rajin gak lah beli buku...buku apa2 ajelah yg aku rasa aku nak baca..n tengok tajuk buku yg menarik..
1 masalah aku ni..dah beli buku aku suka simpan...
bacanya tidak...bila ada mood je aku baca..hahaahah..
selalu kena complain ngn husband...beli buat perhiasan buat apa..
huh...husband aku pun sama gak..beli buku buat perhiasan..:p

Macam2 plan dalam kepala nie...tapi xtau lah jadi ke tak...
tu pun kena tengok time kerja cik joe dulu....
kalau dia xde...aku keluar juga....tapi inform dia dulu lah..
hehehe...lately nie xboleh nak dok diam2 kat rumah lak..huhu...


5 comments:

puansazusarin said...

xpenah pergi pameran buku tu...teringin nak pergi..tp jauhlah...hu3..

Aeen said...

huhuh...time pameran la buku murah2....ala xpe..nanti kalo ade lg...leh pegi...:)

StrewberiManis =) said...

teringin nak p bookfair..
last aku p masa form 5 kotttt
beli buku latih tubi for SPM
gila lama xjejakkkk bookfair HAHAHA

Asal nak p je, mesti clash dengan jadual exam aku

ntah kenapa exam U aku suka buat masa bookfair T______T

StrewberiManis =) said...

teringin nak p bookfair..
last aku p masa form 5 kotttt
beli buku latih tubi for SPM
gila lama xjejakkkk bookfair HAHAHA

Asal nak p je, mesti clash dengan jadual exam aku

ntah kenapa exam U aku suka buat masa bookfair T______T

Aeen said...

hahahah...gile lama kot kot kalo gi time form 5...aku lak boleh kata tiap2 taun pergi...heheh..xpe..taun2 lain ade...mana tau ko leh pegi ...hehe