Followers

Tuesday, May 8, 2012

Nak pakaikan romper kat anak sendiri..tapi sarungkan kat anak orang lain pulak...hehehe...





Comel x??erkk..comel tak budak kecik tu??hehehe..yg besar tu sah2 la x comel pun..hahaahahahah....
ni baby Aleesya....or nama sebenarnya Nur Fathia Aleesya....
ni anak jiran..mak aku jaga dia n adik beradik dia yang lain....ni yg paling bongsu laa..

baru 7 bulan...dah merangkak..n dah nak memanjat....
dudok je x balance lagi...memang cepat dia nie..merangkak pun da laju...
husband aku memang geram dengan dia nie...
balik kerja ker or time tengah releks ke..husband aku memang suka kerja kan dia nie..
gomol2 sampai budak tu rimas ar...sebab dia geram...hehehe...
kalau husband aku tengah tidur...kalau budak echa ni ada..memang aku bawa masuk bilik..
kemudian letak kat atas perut cik joe..nanti bangun la cik joe tu..
hehehe..sweet jee bila tengok echa bareng atas perut cik joe..
xsabar nak tunggu baby sendiri ni lahir..nanti boleh buat macam tu kat papa dia...:)




sebenarnya nak fokus kat baju echa pakai nie..heheh...
liverpool kauu....kecik2 da pakai baju team bola..hahahaha...
pasukan favourite cik joe la nie...
hari tu jalan2 kat uptown danau kota...terjumpa la romper nie...
geram sangat...cute je...so kiteorang pun beli lah...
niat beli untuk baby kiteorang nanti....
cik joe memang nak nanti anak dia pakai baju liverpool...
nak2 bila dah tau jantina anak dia lelaki...lagi la semangat dia nak beli baju liverpool untuk baby..
huh..

kat rumah cik joe asek la dok pegang baju nie...dok cium2...dia kata xsabar nak tengok baby pakai..
last2 aku cakap kat dia..cuba pakaikan kt echa...
baju ni aku amek untuk umur 3-6 bulan punya...
oleh sebab x sabar sangat...aku sarungkan la baju ni kat echa....
cantek n cute giler bila dia pakai..dah la kulit putih...(hopefully anak aku pun leh ar gak kulit putih..)hehehehe...
kena lak romper hitam.....memang sesuai dengan dia...
pas tu cik joe kata..xpelah baju yang nie dia bagi kat echa je lah...
nanti untuk baby sendiri dia beli yang lain...:D
bestnyaaaaa.......



2 comments:

Cikpuan rara said...

comels.tp mcm baby boy.kena pakai reben2 sket.

Aeen said...

aah..dy mcm baby boy...lasak pun mcm lelaki gak....tu lah..dy kurang pkai mcam girl2..tu yg nmpk mcm boy tu..heheh.