Followers

Wednesday, March 14, 2012

Gambar scan baby untuk 3 bulan hilang.........tercicir kat KK...(T_T)

Pagi tadi masa gi jumpa doktor kt KK..
aku attached la sekali gambar baby yg  aku scan kat Klinik Fazilah semalam...
aku just letak je dalam buku pink tu...
masa jumpa doktor tu aku tengok la buku yg kat doktor tu..pic baby aku yg latest xde kat situ..
pas 2 aku tanya la..."ada tak gambar scan yg latest kat situ..tadi saya ada letak.."
doktor tu balas... "oh..ada ni haa.."
aku.. "ok2.."

lepas tu balik je kat opis..aku tergerak hati nak tengok buku pink tu...
sekali aku belek2..tengok gambar baby yg scan semalam tu xde..
puas aku cari...huhuh..yg ada gambar scan yg lama je..
bengang aku...mana lak tercicir gambar baby nie....
mesti kat klinik td....
nak meraung aku dibuatnya...
dah la pic tu dah nampak dah bentuk baby....
lepas tu..husband aku pun belum tengok lagi...
waaaaaaaaaaaaaaaaaa......
mana pegi pic baby aku tuuuu......
ni yg buat aku nak gi scan balik nie...
semalam doktor kat klinik Fazilah tu cakap aku kena datang scan balik masa 5 bulan..
masa 4 bulan tak payah scan dulu...huhu..
xkire....balik keja..aku nak gi scan lagi sekali...
kena bayar lagi pun xkesah laaa....
janji ada simpanan gambar baby aku tu..
kesian papanya x tengok lagi....
huhu...
sedihnya....:(


2 comments:

aTy _faRed~ said...

memang sayang kalau awal2 kenangan tu hilang..:)

Aeen said...

itu laa...sedeh la plak.....huhuhu..