Followers

Wednesday, March 14, 2012

Hari ni last kerja....besok dan Jumaat cutiii..yeaaayyy...:D



Aduuuii..penatnya hari ni...
banyak betul la kerja...
dah la semalam MC sok n lusa lak cuti..
dat y kena setelkan kerja dulu supaya xda pending........

sekarang ni dah kurang sikit kerja...tinggal nak filing jer....
ahh...jap2 lagi la buat...huh...
xsabarnya nak balik...
esok dengan hari Jumaat aku cuti..
yeaaaayyy....
means....aku cuti 4 hari lah....heheheh....

cuti sebab husband pun cuti...
yelah dia kan susah nak cuti...
dapat cuti seminggu sampai Sabtu ni..tu yang nak kaw2 isi waktu cuti tu...
dia start cuti hari Sabtu lepas..
hari Sabtu lepas dia balik kampung perak...semalam baru balik KL..
malam nie lak kiteorang nak pergi ke Cameron Highland.....

#picbygoogleimage#

hehehe...ni kira honeymoon yang ke-2 laa..
honeymoon yg last minute di rancang...
hahaahaha..padahal x booked pun hotel kat sana..
ni kiteorang pergi main terjah je lah..
ada2 lah...xde..tido dalam keta je lah...
hehehehh......

esok n lusa hari aku n husband spend masa berdua...
yelah dah 4 hari lepas dy cuti..dia spend time dengan family dia...
so lepas tu habiskan masa dengan aku lak...hehehehe....

Planning nak gerak malam ni..after habis kerja...
huh..packing pun x lagi....
tapi xtau laa...kot2 last minit tukar plan lagi lak....huhuu....

So 4 hari ni blog pun cuti la yeah...
tuan nya mau pegi bercuti ....
dulu honeymoon berdua...
kali ni honeymoon bertiga lak..tapi yg ketiga tu dalam perut lagi....hehehe..
lepas ni honeymoon bawak anak lak...hoyeeaa..:D


5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,bestlah....
nk kirim strawberry leh x?
heheheh

ktorg lom gi honeymoon lg
sejak kawin....
aeen nak g honeymoon kali ke2
huhuhuhu

sitinazirah86 said...

nati update tau...nak tgk gambar2 kat cameron

Aeen said...

@ekin: ekin nk strawberi ker??ok..insyaAllah nanti sempat ain belikan yeh...heheh...

heheh..ni kire honeymoon express...honeymoon yg xdrancang..heheh...


@nazirah: InsyaAllah...nant kalo ade gambar aeen update yeh ...:)

The Makeup Artist said...

salam dari orang cameron.. tp dah menetap di Puchong.. hehhehe..

Aeen said...

hehehe.....dah dok puchong jadi org puchong la plak..hehe