Followers

Monday, March 12, 2012

Baby dah 13 minggu....now dah masuk trimester ke-2..Alhamdulilah...




Usia kandungan ku hari ni sudah 13 minggu....
means...masuk lah trimester yg ke -2...
waaahhh..sekejap je rasa.....
Alhamdulilah.....:D

Esok aku cuti...ambil MC..sebab nak gi check-up kat KK gombak setia..
lepas tu pergi scan kat Klinik Fazilah..klinik kat area rumah aku...
memang tiap2 bulan kalau gi scan..aku akan pergi kt klinik tue..
xsabarnya nak tengok baby....rinduuu...
esok gi check-up sorang2 lagi...husband kan kat kampung...
esok malam baru balik...huhuhu....

masuk je trimester ke -2 ni...aku xde rasa mengidam sangat..
sekali sekala je cm tringin...muntah??
sangat happy..sebab xde muntah2 lagi...heheheh....
sakit kaki???xde rasa sakit pun...
sakit perut..ade jugak...
buang air besar sekarang pun dah ok ....

#picbybabycenter#

dah 13 minggu ni..harap baby sentiasa sihat dalam perut nie...:D


4 comments:

cik enul said...

alhamdulillah...
tak sabar nak tgu baby aeen lahir..hehehe..
take care dear...

Aeen said...

heheeh..tunggu bulan 9 nanti dear...heheh...ok i'll t8cre myself..:D

StrewberiManis =) said...

due bulan 9 eh?
Nak feeling jadik kakak buleh?
xmore aunty
kehhh kehhh

CONGRATES Aeen :)
jaga diri elok2
biasakan diri baca Al-Quran utk baby..
jaga sikap & tingkah laku sebab org tua cakap bby akan ikot apa kita buat masa dia dalam kandungan
Semoga dipermudahkan segalanya ye sahabat :)

Baru berkesempatan nak wish. Busyyyyy aii :P

Aeen said...

jgn nk kakak sgt la yeh anne...sdar2 la da nk jadi auntie...hahaahahah....hehe..tanks anne..I'll t8cre my self....dun wori...=D