Followers

Wednesday, December 28, 2011

Wishlist 2011 dah tercapai...Wishlist 2012 menyusul pula..=D


lagi beberapa hari lagi kita nak ke tahun baru..
iaitu tahun 2012....
tahun 2011 banyak tinggal kan kenangan yg manis buat aku..
apa yg di wishlist kan...tercapai jugak...

#picbygoogleimage#

antaranya..
1) kahwin dengan orang yg aku sayang n cintai iaitu Ahmad Rafie b Saparudin
2) pergi honeymoon kat Pulau Redang
3)capai setahun lebih aku bekerja..hahaha...sebab sebelum ni aku kerja dlm 3-4 bulan..
lepas tu aku berhenti...sebab rasa x sesuai...so far sekarang...
Alhamdulilah.....

untuk tahun 2012 pulak apa yg aku harapkan adalah...
1) mempunyai anak-InsyaAllah...
2) mempunyai rumah sendiri - dalam proses..memang target nak beli rumah next year...tapi..tengok keadaan..
3)bulan 7 next year..kereta habis bayar...yahooo....xpyh nk pikir byr wet kete bulan2..:D
4) mendapat pekerjaan yg lebih baik..dan menjamin masa depan aku...- bukan tempat kerja sekarang xde masa depan..ermmm..nanti aku story kan sebab ape yeh...

ermm..lagiii..ada lagi sebenarnya...tapi list kan yg penting je lah..
yg lain2 tu just sampingan jeer...heeeh...... 

5 comments:

Cikpuan rara said...

best nya dpt duk dgn suamy.bila lah rara nk rasa semua tu eh.

e k i n ♥ y u s r i said...

teringin nak ade rumah sendiri je
tp tngu tetap je keje skrg...

Aeen said...

@rara: insyaAllah...1 day nanti pasti rara dpt stay ngn suami tersayang....:D

@ekin: ain ngn husben da keja tetap... 2 yg pikir nk beli rumah...tp...nk beli pun..kene pikir lg la cmne..huhuh..

Redbloodsnow said...

semgoa wishlist utk tahun 2012 akan tercapai spt di tahun ini :D

Aeen said...

InsyaAllah...mudah2an....:D