Followers

Tuesday, December 27, 2011

Sweet



Hari ni tersangat lah malas nak kerja...
huhu...hari ni pulak aku half day pagi...
masuk office after lunch..
lagi la lemauuuuuuu.....

bg menaikkan semangat nak buat kerja....
layan jap gambar nie...


rasa tenang je bila tengok pic ni..
comel kan baby tu...
yg pegang baby tu pun comel gak..hahaahahah....

baby ni sebenarnye baby mak aku jaga...
mak aku dia jaga anak jiran....
baby ni namanye Nur Fathia Alissa...
baru 3 bln..
dia lahir 25/9..time kenduri belah cik joe...

aku suka tengok pic ni...
ada bakat kan husben aku nak jadi bapa..heheheeh...
husben aku  mmg seorang yg suka sangat dengan budak2..
pandai jaga.....sumtimes kalau kat rumah..dia tak kerja..
dia tolong gak mak aku  jaga budak2..
kat rumah mak aku ada jaga 5 orang...
dari umur 3 bln - 9 tahun...


gambar ni aku snap sebelum aku gi kerja tadi...
hehehe...sweet sangat....
Ambil berkat..mana tau ade rezeki kami dapat anak kan...
:)

Buat masa ni aku belum pregnant lagi....
belum ada rezeki...
InsyaAllah....mudah2an Allah kurniakan kami anak...Amin...


4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

mudah2an berjangkit
amin....

Aeen said...

Aminn...InsyaAllah ekin....mudah2an...
:D

Redbloodsnow said...

mcm anak patung je bby tu. comel sgt! :D

Aeen said...

hehehe...sbb dy botak..tu yg mcm ank patung....heh