Followers

Thursday, December 8, 2011

Nasib x baik la hari nie...=(



huhuhuh..
tengah hari tadi hujan lebat sangat kat office ni..
dengan angin yg kuat......
dah la aku x bawak payung....

time nak keluar lunch tadi...aku ingat nak redah je la hujan..
tapi x jadi redah..sebab hujan yg tersangat lah lebat...
pikir gak..kalau aku redah....nanti basah...
aku dah la x baik lagi selsema...
so..aku ade lah nmpk payung kat tempat letak kasut kt office ni...
then...aku ambil la..
bukak2 payung tu..tengok ok lah....
then aku terus pakai..

baru 2-3 tapak jalan sekali payung terasa berat sangat...
kena tarik angin...
aku pegang kuat2 payung tu..takut jatuh...
sekali cover payung tu terbang melayang....

pic by google image

tinggal besi jer....waaaaaa...
elok2 aku xnak kena ujan....
terus basah kuyup dibuatnya....
nasib la time tu xde orang nampak....

huhuh...nampak gayanye demam la nanti..
selsema aku pun lambat la baik sbb da kene ujan lagi...
huhuhuhuh....

citer kat office lak...
time tu aku nak pergi fax letter....
masalah kat office aku ni ...
office 3 tingkat....
aku lak kat tingkat 2....
nak kena fax kat dalam bilik boss kat tingkat 3..
sbab kat tingkat aku xde fax machine....
nak naek tangga tiba2 aku terjatuh...

pic by google image...#akujatuh time nak naik..bkn nak turun yeh..heheh..#

huh....tersalah step dahhh....
nasib la x sakit n x teruk sgt aku jatuh tu....

haish..ape la malang nasib aku hari ni..
dengan payung buat hal....jatuh tangga lagi...
huhuhuh.......




2 comments:

Redbloodsnow said...

hehehe..tersengih plak zie baca. awalnya tak nak basah...alih2 basah gak. hehe. ceen aeen

Aeen said...

hehehe.....kelakar pn ade dibuatnye....xnk bash..last2 basah gak....:)