Followers

Friday, December 30, 2011

Last day kerja untuk tahun 2011..hoorayyy


hari ni last kerja untuk tahun 2011...
Alhamdulilah......:D
next week kita akan berjumpa lagi di tahun baru 2012....
so 3 hari akan bercuti...
syoooknnnnyaaaaaa....

hari ni aku kerja half day...
ish..asek half day je aku ni kan..heheh...
aku mmg suka kalo ambil cuti half day nie...
terasa cuti byk lg...heeh...ni pun ade lg cuti tahun ni aku x clear kan...aku forward next year...

waktu lunch nanti aku balik...
xsabarnya nak cutii.....
actually xde plan apa2 lagi pun cuti nie...
yelah..husband kerja kan...tahun baru pun belum tentu dia cuti lagi...huhmmm....

balik ni ada beberapa perkara yang perlu aku buat..

1) nak pergi Digi centre ..nak gi check no fon cik joe..kot ada org duplicate ke..lately ni selalu sangat ada
orang yg xkenal call dia ...sehari 2 nk kat 5-10 kali gak org tu call...India..dia cakap no phone yg husben aku pakai ni no adik dia yg hilang..huh...pas 2 cakap husben aku ni macam2 la...
bengang gak..dah 5 tahun pakai no ni..xpenah lak benda mcm ni jadi...
dat y aku nak pergi check..sebab no ni atas nama aku...aku yg beli kan n register dulu...
sesuka ati je org tu kate ni no adik dia..huuh..

2) nak pergi Pejabat Pos..nak renew lesen kereta n motor cik joe...
lesen dia hari ni expired..
aku la yg kena gi renew kan..sebab cik joe kerja ptg nie..
dia biase lah...malass...sebab sebelum kahwin dulu pun..aku yg tolong renew kan...
huh...

3)Gaji petang nanti baru masuk...so ingat nak shopping...hehehehe...
shopping la sangattt.......

planning lain...aku xsure lagi...
tengok keadaan....x pun dok rumah jer lah...
waaaaa..boringgg....huh..

kepada anda semuaa...
Selamat bercuti...Selamat Menyambut Tahun Baru..
dan Selamat Berjumpa lagi di tahun 2012...
:D

5 comments:

QASEH ALYN said...

Selamat bercuti....:)

Aeen said...

terima kasih Qaseh Alyn...:D

Cikpuan rara said...

cuti maknanya blog pon coti.yehuuuu selamat tahun baru aeen.

Shakina Farhan said...

hehe..happynye aeen..kite da link aeen..:)

Aeen said...

@rara: blog pun maybe cuti skali ar kot...hehehehe.....

@kina:hehehe....mesti la happy....=D..
ok kina..tanks a lot....=D