Followers

Wednesday, January 4, 2012

Rasa Mual...Nak Muntah..tapi xnak Muntah... camne tu ek??



Ni ada lah entry 1st aku untuk tahun baru 2012..
:D
Cuti lama membuatkan aku malas nak update blog..
lebih suka berblogwalking jer..n meniggalkan jejak kat blog rakan2..hehehe....

Permulaan kerja untuk tahun baru ni agak busy sikit...
biasa lah nak dekat2 raya cina ni..semua benda nak urgent...
shipment2 pulak nak kena send out before raya cina...
sekarang ni pulak partner aku cuti seminggu...
so macam biase...kerja  dia aku kena handle....fuuh....

Lately ni aku rasa macam mual2 lak...nak muntah..tapi x nak muntah..err..cmne tu ek?hehe

#picbygoogleimage#

sampai berair la mata aku sebabkan mual n nk muntah tp xnk muntah nie...
tak tau la kenapa...
demam??aku sihat jer....
cuma period aku da lewat 10 hari...huhuh....
kire bulan lepas aku xperiod....
mengandung ker??
ermm..ntah lah...aku buat test pada hari Selasa minggu lepas..negative..
aku buat test tu tengah malam...
orang kata kalo nk buat test time bangun pagi kan..
yg aku gatal wat malam.hehehe....
disebabkan negative...sampai sekarang aku xde buat test lagi or gi klinik...
hari Jumaat lepas aku kena sakit perut yg teramat lah sakit sesangat....
macam sengugut nak period...n rasa perot kram...
tapi x period pun sampai sekarang....

Aku belum gi check lagi...
Maybe hari ni kot...tengok lah cmne...
Lg satu ...aku xnak terlampau mengharap sangat....sebab takut kecewa lak nanti..
tapi if betul la ADA...Alhamdulilah......
doakan2 lah.....InsyaAllah....
:D



3 comments:

QASEH ALYN said...

banyak2 berdoa...alyn pn turut doakan kebaikan pada semua rakan2...:)

Cikpuan rara said...

hopefully dpt berita best dr aeen. =)

Aeen said...

@alyn:yup betul tu alyn....eniwey tanks a lot dear...=D

@rara:InsyaAllah rara...:D