Followers

Monday, December 5, 2011

Ke Melaka lagi menghantar rombongan meminang



sambungan entry yg sebelum ini
keesokkan harinya...hari Ahad 27/11/11..
aku n cik joe sekali lagi ke Melaka...
time ni kiteorang pergi dengan family cik joe..
hantar rombongan meminang abg sedara dia..Abang Wan...
dapat orang Kuala Sungai Baru...:)

so pagi tu sebenarnya kiteorang da lewat..
mama suruh bkumpul kat rumah pukul 7.30..
kiteorang kul 7.30 baru bangun tido..hahahah..
mana tak lambat...kul 2 pagi baru sampai rumah..
kan semalamnya kiteorang gi Melaka jugak...
fuhh..superb ngantuk n letih...
tapi terpaksa lah menyegarkan diri utk pergi hantar rombongan..

sampai je rumah family cik joe dalam kul 8.30..
breakfast jap...lepas tu terus gerak...

pic dengan adik ipar...sebelum nak gerak pergi...

gerak dari rumah family cik joe pukul 9..
singgah rumah pak cik dia kat Cheras..
lepas tu tunggu lagi beberapa kereta yg follow..
dengan yg sesat lg..
fuuh...
sampai rumah bakal tunang abg wan dalam kul 12 lebih..
ngam2 time makan tengah hari..
perot time tu pun dah lapa...hahahah...

hantaran dari pihak lelaki


hantaran dari pihak perempuan


majlis berbincang 

upacara menyarun cincin merisik dan tunang




bergambar dengan bakal mak mentua...


harus jugak ade pic dengan pengantin lama..heheh..
yg kecik tu adik perempuan joe yg bongsu..yg tudung biru tu adik perempuan joe yg 1st.
2 ni je adik perempuan dia dalam family....


ni lah pasangannya..Abg Wan dan Kak Alin...



dengan adik abg Wan ..


dengan kakak..walaupun adik joe ni muda setahun dengan aku..
tp aku still panggil dia kakak..sebab adik2 dia yg lain n cik joe sndiri panggil kakak jugak..

pape pun Tahniah la buat Abg Wan dan tunang...
semoga kekal ke jinjang pelamin...
InsyAllah..next year...heheh....

P/S:gambar dengan husben sendiri xde lak..sebab dia yang tukang ambil gambar...ngeeeee..












4 comments:

rara pinkmafia said...

wahhh besh nya ikut rombongan ni.rara xpenah ag ikut.

Aeen said...

lps kawen..ni la kali pertama aeen follow anta rombongan .....heheh..nxt yer lg la byk rombongan...:D

Mizz ErMa said...

semoga diorang dipermudahkan segala urusan..=)

Aeen said...

InsyaAllah...Aminn...