Followers

Tuesday, December 6, 2011

Dating dengan cik husben di Sunway Pyramid =D



Selamat pagi.......
hari ni  nak teruskan entry yg dah diperam...
hehehe....
nk update pasal story on 26/11/11 (Isnin)
time ni kan cuti sempena Awal Muharam yg jatuhnya pada hari Ahad kan..
kebetulan hari Isnin hari tu..cik joe abis kerja awal...patotnya dia habis kul 4 ptg..
tp kul 12 tgh hari dia dah balik....

So ape lagi...terus ajak cik joe keluar dating..
heheheeh...
punya la fikir nak  gi mana..
last2 decide nak pergi Sunway Pyramid jer la..
dah lama x pergi sane..last pergi time sebelum kawen....

saja je pergi jalan2..pusing2 kat dalam tu..
dah la tengah year end sales...
time tu lak aku belum gaji lagi..
memang sakit mata tgk less sana less sini...
huh...dalam tengah takde sangat duit...
sempat lagi aku sambar sandal...
hahahah...xsempat nak snap pic..
sebab beli2 terus pakai....coz  kaki aku tgh sakit pakai wedges yg dah ketat tu...
xtau la knp da ketat...kaki aku dah gemuk kot....hahahahaha.....

lepas dah beli sandal ....aku ajak cik gi Moo Cow Frozen Yogurt...
nak makan yogurt kat situ....Moo Cow ni boleh katekan baru je la bukak..
1st time aku try makan..kat Wangsa Walk hari tu..
lepas tu terus jatuh cinta makan ni....sedaaaaappppppp....
lebih kurang same je dengan Tutti Frutti..
tp tutti frutti tu cam mahal sikit ar kan...
yg ni..harga boleh lah....

on da way nak gi Sunway Pyramid.....sempat snap pic dalam keta..
cik abg sebelah tu pun nak jugak menyelik...hehehe..
huhuh..pipi ku dah makin tembam laa....waaaaaa....


ni lah yougurtnya...
suka tengok bekas ni...comel....


yogurt ni x macam tutti frutti ..banyak perisa..
yg ni x byk sgt pun...aku dah try blackcurrant,original,wheatgrass...
topping nya mcm2 boleh letak..add RM1 utk topping..
aku n cik joe pilih topping chocolate chip...



hahaha..ship ni nama siti maria..glamour tuuu...

anjing ni lak name Joe..saja je snap..sbab ade nama Joe kat situ...


jd model yogurt jap....:p

sedapppnyaaaaa....

ambooii..sedapnya dia makan..sampai sudu tu pun nk ditelannya....hehehe

memang sedap......uh..dah terasa nak makan yogurt ni lagi lah...
"yg....nk lagi yogurt niii..."
dusshhhh!!! =p















3 comments:

rara pinkmafia said...

owh murah sket dr tutti fruitti eh.nt nk try jugak lah.rara pon jarang g sunway.hubby pemalas nk jalan.

rara pinkmafia said...

rara letak aeen dlm bloglist rara =)

Aeen said...

aah..murah ...satu bekas tu baru RM 10 lbh..kire 11 ringet ar sekali ngn topping...husben ain ni ikut mood...kdg2 malas gak dy nk jalan...hehe...

owh yeke rara....tanks a lot dear...=D