Followers

Tuesday, November 1, 2011

Kad Perakuan Nikah







yuhuuuu...baru ari ni dapat update blog...
semalam x sempat  nak update sebab banyak kerja...
almaklum lah..hujung bulan kan....

semalam tengah hari..lepas aku n cik joe lunch..
aku nak balik ke opis..n cik joe lak baru nak pergi kerja..
tapi sebelum gi kerja tu..dy singgah kat pejabat agama kat s.alam..
ambil kad nikah yg dah 2 minggu siap ..tapi x de masa nak ambil...
heheehhe....

so ni lah kad perakuan nikah kami...
menunjukkan yang kami sebenarnye memang sah suami isteri...:)



(bahagian depan)

heheeh...xsuke pic ni..muka nmpk gemuk.......:p


(bahagian belakang)

sorang 1 dapat kad ni..2 kad  40 henget....
dengan adanye kad ni senang nak bawak ke hulu hilir...
kira ni IC kedua terpenting la kan....:D




7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,kejap je siap

Aeen said...

aah..kad nikah kejap je siap...siap dlm tempoh 5 hari bekeje...:)

cik enul said...

wa..dapat IC ke2...! tak sabar nak ada sendri..hehehe

tak tau plak kena bayar..igtkan free..hehehe

Ezza Z said...

nape kad tu die x buat kale pink.
wuwuwu. *nangis sambil larik*

Aeen said...

@cik enul: aah ic ke 2..heheh..ish.dlm dunia ni mane ade bende free..semuanye nak kene duit...kad nikah pun nk kene bayr gk..hehehe..

@ezza:ha??kaler pink???meriah la kalo pejabat agama wat kad kaler pink..ain pun nk gak..heheeheh..

iedchan said...

wah..tahniah2..kad sy bile la nak dpt lgk..hehe

Aeen said...

@iedchan:heheeh...awk x buat lg ke??buat kejap je siap....hehe