Followers

Friday, October 21, 2011

Tak de kerja kat office...boleh la releks.....



Selamat hari Jumaat semua...
yeeaaayyy jumaat sudah..
hari yang paling bestttt.....

sekarang ni kat office memang tengah free...
free coz xde kerja sangat...
releks jerr.
so boleh lah ber'FB',ber'blogwalking'.
tengok movie,layan lagu,n mcm2 lagi lah...
sedar2 dah time balik jer nanti...
heheeh...
kalo ari2 mcm ni best kan....:p

sebenarnya xtau la nak update story apa...
actually...ada story yg nk ku luah kan kat sini..
tapi not now la...
ada mood nanti aku story la yeh....



ermm..hmmm..ok lah stop jap la dulu..
nak layan movie karipap2 cinta kat youtube...
best ker cite ni??
ntah la..layan jap lu yeh..:D



2 comments:

Redbloodsnow said...

jelesnyaaa tgk dia free je kat opis. zie sentiasa bz :( sedih

Aeen said...

hari2 free x best jgk zie..mkn gaji buta je nanti..huhuh...xde keje pn boring..tp kalo da byk keje..adooii..tensen lak kan..heeh..