Followers

Monday, October 24, 2011

Permulaan hari yang kurang bestt.....




Selamat pagiii......
huhhu..pagi Isnin yg xbrapa nak bgus sgt la ari ni..
huhuhu..

Yg pertama sebabnye...pagi tadi dalam kul 6 pagi..
aku bukak kan gate untuk cik joe..coz dia nak pergi kerja..
masa tengah nak bukak gate 2..terperasan lak lampu kat dalam keta menyala...
aduuuuhhh...
dah bape lama lak lampu tu menyala..
sapa lak yg dok bukak..
bila diingatkan balik malam tadi balik dari keluar makan aku xde lak bukak lampu tu..
cik joe pun cakap xde bukak..
abis tu siapa lak yg bukak??
pencuri??
hantu??
huuh...
terus aku tutup lampu tu..panas kot...
pe lagi try start enjin la..takot bateri abis...
huh..alhamdulilah...kereta boleh start....
cuma aku takut enjin mati tengah jalan je nanti..
huhuh...
xsilap aku minggu lepas pun lampu tu terbukak gak..
haish...
entah lah..maybe kecuaian kami yg kami xsedar...
so masing2 xnak mengaku...hahahah..boleh gitu??heheh...

yg kedua pulak...
hari ni buat pertama kalinya aku tertinggal handphone kat rumah...



Actually masa sebelum pergi kerja tadi..lepas breakfast...
aku main mesej dengan cik joe...
lepas tu ..aku letak la kat atas sofa coz nak pergi ke dapur jap..
keluar dari dapur...angkat handbag,capai kunci kereta..terus la keluar..
time tu x rasa ape2 lagi...
dah nak sampai office baru la perasan handphone xde....
dalam poket seluar xde..
dalam handbag pun xde..
huh..dah sah2 tertinggal kat rumah...

sampai2 je office terus call rumah dulu..bagitau ibu tolong simpan kan handphone tu..
lepas tu...call cik joe gitau aku tertinggal handphone..
boleh lak dia cakap.."semuanya nak tertinggal lah..huh.."
tertinggal pun sebab kan dia jugak la..
sebab main mesej dengan dia..sampai aku lupa nak ambil hp tu..:p
tapi xpelah...lagi pun office dengan rumah x jauh..
waktu lunch nanti boleh balik ambil...hehe..

aduuh...ape la naseb pagi2 nie jd pelupa lak....
huuuuhh..



3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehe
biaselah tue
sbb tue ekin spare 1 hp kat dlm handbag
hp en.yusri 1 lg...
senang

Redbloodsnow said...

tak best wooo if tertinggal hp kan

Aeen said...

@ekin:huhuh...rase lain je hp xde...hp lg 1 ade..tp memang tgl kat umah..sbb hp 2 dijadikan alarm sje..so pakai je la 1 ni..tp 2 la..da ttgl.adoyaiiii...:(


@zie:aah...xbest ssgt bile ttgl hp ni...huhh..