Followers

Monday, October 17, 2011

Mood rajin lak hari ni update blog malam2..heheeh

 
 
   yuhuuu.....
for the 1st time selepas jadi isteri...ni la kali pertama aku update blog waktu malam...
heheeheh.....

sebelum ni bkn xnk update..tp mood mlm2 biase la..mood malas jer..
hari ni mood rajen sikit nak update...
lgpun cik joe xde..dia kerja...kul 12 malam kang baru la dia abes keja..dalam kul 1..sampai la umah..
ni pun gune laptop dia la upload gambar..
nk gune laptop aku??dah lame jahanam dah...huhuu

skang ni aku tengah mengupload gambar2 kawen n honeymoon kat fb...
nak tunggu 1 album tu upload..memang la memakan masa sikit..
biase la..internet kat rumah  ni slow...
semua gambar kawen ni upload guna kamera sendiri..
nak tunggu dari OP punya??alamat dah basi la orang nak tengok gambar kawen ni...hehehe...

memang malas nak upload sebenarnya...
gambar bkn sikit..banyak lak tu..
tapi da ramai sangat request kat fb..kate xpuas tengok..
so..gah kan la diri ni cangok dpn laptop..tunggu gambar habis download...
hehehe...

ok la..if u all nak tengok lagi pic2 wedding kami..
sila la tengok kat fb kite yeh....
heheh..



2 comments:

Redbloodsnow said...

zie lak malam² rajin setkan autopublish utk esok. kira update blog gak ler tuh ek...haha

Aeen said...

hahahah..kire mcm tu gak la zie...update la jugak kan..heeh