Followers

Monday, October 17, 2011

Jalan-jalan n tengok movie wif suami tersayang......



Last Saturday cik joe cuti...
so ape lagi ...kua berdating la kami...
heeh...

dalam tengah hari..kami keluar bawak bersama anak buah aku si hayyan sekali..
planning nak gi tengok wayang....
cerita Real Steel..
so pergi la ke Wangsa Walk Mall gi beli tiket je dulu untuk show malamnya...
lepas beli tiket..bawak si hayyan ni main2 kat situ dulu...
then..lepas tu kite orang terus ke PWTC pulak..
pergi expo HALFEST


pergi sebenarnya nak hantar si hayyan ni kat mama dia..
mama dia jaga booth kat situ...
so sambil2 tu kiteorang bejalan2 la tengok ape yang ade jual kat situ...
ok la..best la jugak...

balik je dari PWTC..sementara nak tunggu movie pada malamnya..
kiteorang pn singgah ar dulu ke rumah family cik joe...
lepak2 jap..dalam kul 8 lebih baru gerak ke Wangsa Walk...

movie start kul 9.45mlm...
ceritanya..memanggggg besst...
puas hati sangat tengok....
rasa mcm nak tengok lagi jer cite ni..


terbaik la.......:)

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

bru nak tgk hr rabu nie
huhuhuhu

Aeen said...

tengook..jgn x tengokk..memang bestt...:D

Redbloodsnow said...

bestnya sang suami nk layan wyg. mcm zie ni...dillah tak layan wyg taw. dia layan DVD. nyampah :(

Aeen said...

ala zie..layan DVD pn ok gak per...da kawen nanti zie leh teman dia layan DVD kat umah...heeh