Followers

Friday, October 7, 2011

Hari ni Genap 2 minggu berkahwin (^,^)





Salam Jumaat...:)
waahh..hari ni genap 2 minggu aku berkahwin..
cepatnya masa berlalu...
rasa macam baru semalam je nikah...heheheehh.....
so far..dah kahwin ni alhamdulilah...
semuanya berjalan dengan lancar...

hari ni 1st day cik joe start kerja selepas cuti kahwin selama 3 minggu.....
tu pun lemau je nak pergi kerja...hehe...
dah 2 minggu berkahwin nie..maseh lg perlu byk belajar tentang hal rumahtangga ni...
dan juga aku masih belum berkesempatan nak masak untuk dia... huhu...
sebabnya....lepas kahwin ari tu seminggu dok berhoneymoon sana sini..hehehe...
balik jer..aku dah start kerja...
x berkesempatan nk masak ni pun sebabnya aku dok ngn family aku..
bab2 prepare makanan ni mak aku la yg sediakan/masak...
aku just tolong sikit,susun pinggan,isi lauk....
kalo nak masak sendiri tu..belum lg...huhuhu....

Insyaallah..aku xnk la mengharapkan mak aku je yg masak....
ada masa aku akn masak sendiri untuk suamiku....:)
da tanggungjawab isteri kan...

huhmm..perasaan lepas dah kahwin ni..aku rasa besstt sesangat...
bahagiaaa...tenang...happyyy...
mana tak nya..orang yg kita sayang , yg kita inginkn selama ni..
sentiasa ada dengan kita kan..mesti la sukee..:D
buat apa..semuanya bersama...
ku harapkan semoga perhubungan kami dan kasih sayang kami berkekalan hingga ke akhir hayat...




4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin tiap2 hr masak utk suami
pg,ptg...huhuhuhuhu

x pndai masak pon dah jd pandai
wlupun slalu kene komen ngan die...
practise make perfect!
dah 3 minggu!

hehehehe

Aeen said...

hahahaa..ok la 2 ekin..
ain je belum berkesempatan lagi ni...
wlau mcm mane pun..stil kene msak gak..da lah x pandai nk masak..heheh..

iedchan said...

wahh tahniah2 heheh..berdebar kan...tapi da selesai lega kan,,heheh tahniah2 :D

selamat pengantin baru!

Aeen said...

terima kaseh ieda..yup dah selesai semua..terasa legaaaaa sesangat....kurang beban kt kpala ni...