Followers

Monday, September 12, 2011

Semoga hayyan cepat sembuh....:)



hari ni mood kerja memang xde sangat...
sebab hati n jiwa da ke lain...
sedang sibuk buat preparation kahwin...
ada lagi perkara yang mbuatkan hatiku resah.gelisah,risau dan sedih...
sebabnya...
anak buah kesayangan ku hayyan sekarang ni admitted kat wad HKL..

Actually dia da 2minggu saket...
masa 1st raya dia demam...n kat pipi dia membengkak..
mula2 ingatkan macam bengok..tapi lame2 makin teruk pulak..
merah2..mbgkak..
kesiann dia hari2 nangis..kesakitan...:( 
dia pun macam susah je nk toleh ke kiri kanan..sebab benda 2 besar kat pipi dia..

Masa kena tu mama dia (kakak aku) bawak gi klinik..
doktor sarankan refer ngn hospital..
dan doktor kat klinik tu pun kuarkan la refer letter..
so hari ni akak aku bawak gi hospital..
dan tadi dia bagitau hayyan kene stay kat wad..
n maybe dia kena operate..
waaaaaaa...sebak gile dgar mcm 2...
kecik2 nak kene operate....

sekarang dia ada kat wad...
ni gambar dia..
mama dia upload kat fb tadi..

.

time ni dia kena puasa...sebelum check up seterusnya...
kesian merengek nak susu...tapi xboleh bagi....:(
so..iphone kesayang si kecik ni la jad peneman..

hayyan...cepat sembuh yeh...nanti boleh main ngn mummy ain ....:)



5 comments:

cik enul said...

ala cian nyer si kecik ni...mudah2an cepat la sembuh..sedeyh bila tengok budak2 kecik kene masuk hosptal...

Aeen said...

btul tu cik enul..sedeh sgt..kecik2 da merasa kesakitan....:(

StrewberiManis =) said...

aeen, dia saket ape?
adehhhh kesian pula T______T

Redbloodsnow said...

get well soon ea :) comel budak ni lah aeen :D

Aeen said...

@anne: dkat pipi dy mcm ada ketumbuhan...maybe kene operate..:(

@zie: dye mmg comel...n mmg nakal...hehe..