Followers

Tuesday, August 23, 2011

Cuti Raya...Cuti Kahwin...=)



hujan di pagi hari...
tersangat lah best....nyamannyee...
rasa tenang jer...sejuk je hati nie..
heheh....
bila da hujan ni..masa pun rasa makin cepat jer...

mood nak raya pulak semakin kuat..
hehehe.....
sebenarnya ..jeles dengan cik joe...
dia start cuti raya 27/8-31/08
tp raya ke 3 dy da start keje balek..hahaahah...
actually dia x nak bagitau pun yg raya ni dia dah aply cuti..n cuti approve..
coz dia kate dah dekat sangat dengan cuti kahwin dia..xboleh apply..
rupenye dia tipu aku...dalam diam dia da aply cuti..
saja nak surprise..katenye larr..cehhh...gedik tol au...huh..



cuti raya aku pulak start hari Isnin tengah hari..
sebabnya pagi Isnin kene kerja..:(
tapi bos bagi pelepasan half day kerja...
so tengah hari leh balek..hoyeaaa....
da apply half day dah utk hari Isnin nanti..
tapi CANCEL..coz bos bagi pelepasan..
fuuhh..jimat cuti half day aku...heheheeh..


Untuk cuti kahwin pulak...
cik joe cuti 21 hari...cuti panjang..
pergghhh gile best kan...
biasa la..government...
(jeles lagi di situ...huh.)
16/9-06/10..
ahhhh tidak.......lama giler dia cuti...

aku lak...cuti kahwin xlama macam cik joe..
start cuti 22/9-02/10...seminggu jerr...
2pun belum apply lagi...
lepas raya baru apply....
company xde pun nak bagi cuti kahwin...
da tanya senyap jer...:(
kalo xde bagi...dalam perancangan nak mek MC je lah nanti...hehehe....



pape pun nanti aku update kan lah lagi..pasal cuti kahwin nie...(*,*)v


5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin dah apply dua2
3 minggu cuti...
hehehe

Asiah Termizi said...

cik joe senangnye dapat cuti.
tunang sy polis gak, sian dia tak dapat cuti berayaa. hehehe.

Aeen said...

@EKIN:syok ar dapat cuti lame...ni company kedekut cuti...cuti kawen pun xde...mgharapkan gune cuti taun jer lah...huhuh

@asiah: 2 la pasal..pelik dia senang sgt dpt cuti...jelesss.owh..tunang awk pun polis ek...ala..sian xdpt cuti...xpe2 raye next time mesti dy dapat punye..hehe

misssazusarin said...

sama lah kta aeen...tunang wani dpt cuti 30hr...wani langsung xde ct...kwen pun sbb ada ct 1 msia...pas2 trus2 msk clas...sob3...

Aeen said...

2 lah yg kite jeles..tunang cuti lama...kite ni..cuti smgu..pas 2 tros keje..waaaaa...xpuas lar...huhu..