Followers

Wednesday, August 24, 2011

FAMILY......:)




2 hari lagi nak ke hari Jumaat...
ahhhh...lemaunya....
semua orang da mood raya kan...
xde jiwa nak buat kerja..ceeh...hehe...

tahun ni raya sambut secara sederhana jer..
tahun ni kurang meriah sikit...
sebabnya....
adik beradik yang lain tahun ni beraya dengan keluarga mentua masing2....
:(

memang tiap2 tahun macam 2 lah...
dorang akan selang seli beraya...
taun ni semu beraya rumah mentua masing2...pas 2 taun depan beraya dengan kami sekeluarga...
Taun lepas la paling meriah...
ditambah dengan kehadiran 2 orang ahli keluarga baru...
iaitu anak buah ku...hehehe....

ni Family besar aku...
pic ni masa last year...


see...ramai kan...heheh...colourful lagi baju semua orang...


freestyle.....:D..haish..macam2...heh..


ni pulak semua anak2 buahku...ada 13 orang semuanya..
2 baby tu lah ahli keluarga baru..
lahir pun selang 2 ari jer..hehehe....


This is our big family.....:D

huhmm..meriah sangat lah raya taun lepas...
Taun ni 2 family je yg ade...
family abg long and abang jai aku jer..
sebab tiap2 taun..2 family ni je yg ade kt KL..heheh...

FYI...Family di atas memang family aku....
family aku wif mak tiri...
yup...ayah aku kahwin dua...
aku adalah anak bini yang kedua..


Ni family betul aku...wif my mom..
sebetulnya ni lah family aku..
hanya ada ayah,ibu,kakak,adik perempuan, abg ipar n anak buah...


coming soon + my suami...heheheh.....



Adik beradik belah mak tiri ada 6 orang..
kami semua baik2 jer..xde nak bermusuh2...
yelah..kiteorang 1 ayah...kire adek beradik betul la kan...

time raya mcam ni lah kiteorang...
1st raya..pagi2 lagi beraya dulu ke rumah mak tiri....
dah tengah hari...baru balek rumah mak sendiri....
malamnye baru balek kampung...
dat y lah hari Isnin depan aku still keje lagi..
sebab 1st raya memang raya kat KL....

For me...xde istilah mak tiri tu kejam...sebab aku sendiri ade mak tiri..
she's cool n baik..:)
Alhamdulilah.....

Seronok ade family ramai macam nie...:D
ape2 majlis...dorang ade membantu....
utk my wedding nanti...mereka semua la orang2 kuat aku mase 2 nanti...:)





2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tahun depan raya dah bersuamilah kte...
hehehehe

Aeen said...

aah bersuami....pas 2 mane tau...pakej da beranak sekali....hahahahaha..