Followers

Monday, July 4, 2011

Kemengantukkan...penat drive alone dari Johor ke KL...





Selamat pagi semua.....
huaarggghh...hari ni superb mengantuk lah...
yelah semalam baru balek dari Johor...
drive alone lak tu sampai KL.....

naseb la sampai KL..
cik joe ajak gi dinner...
mula2 pelik gak aku...mana tak nya..
cik joe keje petang sampai tgh malam semalam sepatutnya..
tiba2 petang tu dia call kata nak balik KL..
ajak aku gi dinner...

So bila da sampai rumah cik joe..
cik joe bawak lah aku...
aku maseh blur2 xtau nak gi mana...
last2 cik joe cakap..
membe dia ada booking table utk 25 orang...
membe dia belanja dinner..
tu yang cik joe sanggup balik kerja awal....
semata2 nak join...

Memang best lah dinner semalam...
makan kat restoran tomyam kat area Desa Pandan...
tomyamnye memang sedappp...yummmy...

Walaupun aku agak keletihan semalam..
tapi tetap gak teman kan cik joe....
actually yang belanja makan ni pun 
pengapit cik joe kahwin nanti...Aspa...heheheh..
dat y cik joe beria nak pergi...
lagi pun dapat berkumpul sesama membe2..
bukan senang...maklum lah..masing2 bz....

Sudah makan said tanks kat Aspa..
terus anta cik joe balik..n aku pun terus lah balik rumah..
sampai2 je rumah...bersihkan diri..
terus tidoo...xpikir ape dah..
kepenatan yang amat sangat....huh

P/S:tanks aspa coz belanja makan....bagus betul kau..naek gaji belanja membe2 makan...:D

2 comments:

StrewberiManis =) said...

bestkan makan ramai2
makanan xsedap pon jadi sedappp je
sebab rancak sangat berborak
kenyang borak jadinya
HEHE

Aeen said...

hahaha...tau xpe anne...kenyang borak je lah....actually lapar...tapi segan nak tambah2 pulak..hehe