Followers

Monday, July 4, 2011

Discuss kad kahwin ...hopefully dia menepati janjinya...huh



Last Friday...aku n cik joe pergi Wangsa Walk untuk jumpa OP kiteorang..
kebetulan dia ada bukak booth untuk Ekspo pengantin kat sana..
OP merangkap designer kad kahwin kami ni xtau pun kiteorang nak datang..
masa sampai kat ekspo tu..dari jaoh lagi OP kami abg am da nmpk kami..

Tujuan kiteorang nak jumpa dia sebab nak discuss pasal 
kad kahwin kami yang hampir sebulan pendingnya...
senang bila da jumpa depan2 ni..
tapi agaknya abg am ni da dapat agak kami dtg..
cos dia dah stanby draft kad kahwin kiteorang..
dia kata tinggal nak edit maps untuk kad belah aku jer..
lepas tu dah boleh print...
dia janji dis week dapat kad..
tapi aku cakap kat dia..jangan janji je..tapi x tepati...

So tunggu je lah minggu nie macam mana...huh..

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

sbr ea

StrewberiManis =) said...

aeen, ade error lagi ke?
haiyaaaa bape kali pending dah tu
huhu

Aeen said...

@ekin:huhuhu....tgh sabar ni ekin...:)

@anne:yup....ade error lg...huh