Followers

Friday, May 6, 2011

Renovation dah habis..Soo boleh kembali ke tempat asal..Yipeeeee....:D



selamat petang...
jap lagi dalam pukul 4..
aku and bberapa orang staff yg lain nak berpindah ke tempat asal...
huhuh..
dalam entry ini aku ada gitau yg office buat renovation..
so kami dicampakkan ke store room yang kecik ni..

Selama bberapa minggu dok dalam store..akhirnya renovation dah habis..
hari ni kami boleh move ke tempat kami balik..
yeayyy...syok giler...
xyah nak cover2 lagi bukak internet,berblog walking n lain2 lah...
mana taknya..dok sebelah supervisor..
2 yg leceh..
Akhirnya dapat jugak dudok tempat asal balek..rinduuuu dowh...

Supervisor aku cakap pukul 4..start angkat barang2 semua..
Kalo nak ikotkan pagi2 lagi da boleh pindah dah..
tapi kami saja je nak buat lambat...
Sebabnya..nanti tgh dok2 kemas..cukup time dah waktu balek kerja..
hehehe...so teros balek je lah...


barang pun agak byk jugak lah nak angkat..
huh..jangan lepas nie kene pindah lagi sekali..
memang aku nak bakor je company nie..hahahaha..
jahat betol kan..

Ok lah semua..maybe ni entry last for today..
After dis pc nak kene tutup...
Malamnya xtau lah nak update blog ke x..
For sure malam nie nak gi hantar kereta kat cik joe..
Sebab every weekend dia yang akan pakai kereta..
almaklum lah..kami ni berkongsi kereta...:D

Pape pun Selamat berhujung minggu semua...
bye2..





2 comments:

StrewberiManis =) said...

koje wehhh
jangan dok online
hehehe

Aeen said...

den koje la ni cik anne oi...hehehe