Followers

Monday, May 30, 2011

From Gombak - Wangsa Walk - Carrefour - Jusco AU - Desa Pandan - Sungai Wang - Gombak..(Jalan2 penatkan kaki..hehehe)



Salam....

Selamat pagi....:)
nak start entry pasal hari Sabtu lepas...
Hari Sabtu lepas aku, adik aku,anak buah aku ,cik joe n adik2nya..
tengok movie Kungfu Panda kat Wangsa Walk...
ingatkan nak dating berdua jer..
sekali cik joe angkut adek2 dia 4 orang pegi sekali..
so aku pun bawak lah adik aku n anak buah aku sama jugak...

Gila betul..tiket wayang untuk hari Sabtu full giler bab.. ar..
sampaikan midnight punya pun full..
tapi nasib kami baik lah...sebab sehari sebelum tu aku dah pergi beli dulu tiket..
itu pun dapat seat couple...
nak wat camne..nak taknak..beli aje lah...huhuhu....

cerita tu memang best..n kelakar...suka giler tengok panda time kecik...
cute sesangat...character2 yang lain..still da same...:D
i lolikee..


Actually seat kami semua separate ...aku n cik joe kene dok jaoh sikit dari adek2 yang lain..
sebab..nak beli direct..x cukup...
so xpelah..jaoh pun xde lah jaoh mana...selang dua seat jer...
FYI...aku tengok movie ni serupa aku tengok sorang2..
yelah..gelak sorang2...
cik joe nya??nan hado...dia tido sepanjang movie tu..
sampai berdengkur la...nasib xde orang dengar...
huh..geram je rasenye....
tapi kesian pun ada jugak...sebab sebelum tu dia kerja malam balik 8 pagi..
so xde rehat.....huhmmm....

Habis movie aku kejot dia..leh dia kate..da abes ke?cmne citenye?best x?
xde maknenya aku nak ulang balik cerita ni kat dia..
 lepas 2 kiteorang pun pegi la Carrefour Wangsa Maju..
makan pulak kat foodcourt..coz adik aku n anak buah aku x makan lagi..
cik joe pun tak makan jugak..
huh..xbest langsung...da la wayang dia tak tengok..ajak makan pun dia x makan...

Lepas makan ..adik aku n anak buah aku balek dulu.coz dorang naik kereta lain..
aku n cik joe n adik2 nya naik satu kereta...
pergi ke JUSCO AU pulak..
pe lagi...teman cik joe shopping lar...
lepas tu..dah dapat apa yang dia nak beli..
terus balik hantar adik2nya..
kami pulak..still meneruskan perjalanan berdating berdua..chewahh..

xde lah..kiteorang pergi ke Sungai Wang pulak..
cik joe nak cari sandal ...
uhhh...geramnya bila da masuk Sungai Wang..
semuanya sale sana sale sini..
urgggghhhh...da la gaji belum dapat lagi..
saket jiwa je ...huh..
xpe2..sabar2..:D

Selesai dah cik joe beli sandal...
kiteorang terus menuju balik ke Gombak..
sebelum balik..aku ajak cik joe makan dulu...
kiteorang gi la makan Ayam Penyet AP kat Prima Sri Gombak..
baru lah cik joe nak makan....
masa kat Carefour tu dia x nak makan bukan ape..
sebab bawak adik2...dia malas nak belanja makan....hehehe...
dah makan kiteorang terus lah balik..

cik joe pun balik terus rumah dia..
kesian dia..sampai2 umah terus pengsan...sebab sok pagi ari ahadnya dia kerja lagi..

pape pun hari Sabtu lepas hari yang best jugak...dapat jalan2 sana sini...syok2...:D




2 comments:

Redbloodsnow said...

nak tgk gak ah nnti. ramai yg review say best :)

Aeen said...

Wajib tonton la zie..memang best n kelakar...pas 2 tengok Panda time kecik...comey bangat..:D