Followers

Friday, May 27, 2011

I Love Friday...Sok nak teman cik joe shopping & nak tengok movie lah....l(*,*)l

Assalamualaikum....

hari ni dah pun Jumaat...
I Love Friday..:D
x sabar nak tunggu besok...
coz of what...sok dating wif cik joe tersayang...yeaayy...

sok nak teman cik joe shopping...
cik joe je lah shopping...aku???
cmne nk shopping..gaji minggu depan baru dapat..
=(
so..tengok je lah cik joe yg shopping okeey.
nak 'pau'dia..kesian pulak...
takpe lah...sok nak pau dia tengok movie lagi...

Actually ada 2 movie yang aku nak tengok..
1st.


KUNG FU PANDA 2

2nd.


KARAK

kalau boleh aku nak tengok 2 movie sekali...heheh..
tamak haloba betul la aku nie...
citer Kungfu panda harus lah nak tengok..sebab nak tengok sambungannya..
citer Karak lak..ermm.nak tengok jugak..yelah..tengok trailer macam best jer kan..
arahan Yusry KRU lak tu...

hmmm..pape pun depends la cik joe macam mane..nak kene tengok mood dia jugak..
tak nak jadi macam last week..sampai gaduh2 hanya sebab nak tengok wayang jer...
huhuuh....

P/S: Kalau nak tengok cerita KARAK ni ajak BFF nie best jugak...coz dia memang suka tengok cerita hantu..ahahaahah(agak2 dia baca tak entry nie...kehkehkeh..)

2 comments:

HonEyBuNNy said...

adehhh..

xsempat lagi tengok 2 cerita neh...

nak tgk jugak..ehheh

Aeen said...

tengok2..jgn x tengok...best..:)