Followers

Tuesday, May 31, 2011

Elok2 mood aku happy je hari ni...tiba2 kau bagi spoil mood aku...Arggghhhhhhh....

Elok2 mood aku ni ceria...happy...
tiba2 kau bagi spoil mood aku..
aku tak tahu pe masalah kau sebenarnya...

Kau call aku...
Aku jawab dengan kau elok2..
kau leh bengang n tinggikan suara kat aku...
sal lak..???
ko datang bulan ker..???

Ahh..malas nak layan lah..
kalau setakat call nak lepaskan kemarahan kau kat aku 2..baik xpayah lah...
cakap lah elok2..
tiba2 nak angin satu badan...

eeeee....bencinya......






2 comments:

*Miss Syahnia* said...

saper yg bt sis
camni ni..
meh gtaw kita babap
dia erk..

sabo yea ^__^

Aeen said...

huhuhu.....ade la org 2...call nak marah2 pulak...dia igt kita ni ape....huh..mmang sabo la nie..hehe...