Followers

Wednesday, June 1, 2011

Hari ni lunch dengan cik joe tersayang....l(^-^)l





Weee....bestnya hari nie...
nak tau kenapa???
coz selama aku kerja 7 bulan di company nie..
baru hari ni dapat lunch sama2 dengan cik joe...
:D



bukan senang nak lunch sama dengan dia time aku kerja...
yelah...dia pun kerja x tentu masa...kalau die off pun selalu die dok rumah jer...
hari ni dapat lunch sama2 pun..sebab cik joe off n nak datang rumah amek kereta...

Sepatutnya hari ni lunch aku tak balik rumah...
sebab nak lunch sama2 dengan member office..
tapi bila tau cik joe nak datang rumah time aku lunch..
so terpaksa la batalkan lunch dengan member office..huhuhu.....

Bila sampai rumah tengok cik joe dah ada...
ok lah..dah alang2 tu..ajak la dia lunch sekali...
lunch kat rumah je okay!.:D
lagi pun ibu dah masak..buat pe nak makan kat luar kan..
huhuu....dapat lunch ngn cik joe..sampai makan pun aku bertambah 2x..
sama la dengan cik joe..hahahahaha.....
cam mana nak kurus nie..hihi..:p

After lunch dalam kul 1.45 aku dah nak kena balik office..
cik joe pun nak balik jugak...
kalau nak ikotkan aku boleh jer balik office guna kereta ayah...
tapi saja jer suruh cik joe hantar...heh..
so nanti balik kerja..adik aku la ambil....:)

Dapat jumpa sekejap jer pun takpe lah..
janji dapat jugak lunch sama2 dengan cik joe da kira hapy dah..heheh...

P/S:ala..takpela..lagi pun x lama je lagi..lagi 3 bulan hari2 boleh lunch sama dengan cik joe..kan2...lol..




2 comments:

StrewberiManis =) said...

hamboiii berselera ye mam 2x tambah
mam bersama tunang tersayang la katakan, ewahhhh :)

Aeen said...

hahaha...tau xpe cik anne oi...ade dia berselera makan..smp bertambah...hehehe....baru tunang..
da kawen nanti..bertambah2 la lag gamaknya...haahahahah