Followers

Tuesday, November 22, 2016

Rindu nak balik rumah... (T_T)





Aku rindu dengan rumah aku...
mcm kelakar je bunyiknye kan..rindu ngn rumah sendiri..
sbb apa rindu??sbb dah sebulan lebih aku tak balik rumah kat Klang tu...
antara sebab aku x balik...
sekarang ni husband every week 2 kali seminggu dia akan balik Gombak...
lepastu kalau terkena dy off weekend..lagi la dia xnak duk rumah kat Klang tu..
dia lebih suka balik Gombak..sebabnya kalau balik Gombak..banyak tempat boleh gi jalan2...
Kat Klang sana dia boring...hahahaha....
lepastu sejak akhir2 ni parents aku dua2 x berapa nak sihat sangat...
ayah baru lepas jatuh kat Johor haritu...jatuh terduduk..punggung pon sakit...
lpastu sibuk uruskan persiapan dia nak pergi umrah bulan depan...
ibu pula..baru dapat sakit buah pinggang...mmg 2 minggu sekali ulang alik hospital je la...
so mmg kena sentiasa lah monitor kesihatan mereka berdua ni...
 
ni lah antara sebab aku x balik rumah kat Klang tu..
insyaAllah akan balik nanti hujung bln depan...
lama lagi wei nak balik umah sendiri..hahaha...
xtau la apa jadi dengan rumah tu...tunggang langgang jadinya...
ni pon nanti balik nak kasih BERSIH itu rumah..
maksud aku nak kemas balik..cat baru...barang2 pon masih ada lagi yang x bersusun masa pindah dulu...
husband pon bukan melekat sangat kat rumah..rumah tu utk dia tidur je..bangun je dah kena pergi kerja...rumah tu dah macam rumah persinggahan je....
disebabkan jarang balik rumah sana...tu pasal la xde update deko2..
sbb mmg x sempat nak deko pon lagi....
insyaAllah ...hujung tahun ni kasi deko betul2...ya..
 
 
rindu dengan bilik bebudak ni...
sekarang ni dah ada katil ..
so mainan bebudak ni banyak dah campak dalam bakul...
tunggu la balik sana nanti..habis aku setelkan bilik bebudak ni...hehe
 
 
 




 
 


1 comment:

CikNaa said...

kemas je bilik umah ain.. suka nya tengok!