Followers

Wednesday, December 16, 2015

Cak!! CAk!!






Cak!!!
fuuuh..bersawang sawang blog aku ni...
yelah dah berapa lama aku x update...
ada lah dlm sebulan kot kan..hehe..
sekarang ni mood nak berblog kelaut sikit..
bukan xde citer nak citer..tp masa tu yang xde..
nak2 dah hujung tahun ni..mmg busy...
pastu mcm2 hal nak uruskan...
dgn hal rumah lah..betulkan itu ini lah..
kereta buat hal lah...
handphone pun buat hal...
waaaa...semuanya pasal $$$$$...
keluar macam air....
dgn hal kerja yg agak stress jugak lah...
banyak projek nak masuk..
so kena buat costing, order barang lah..
pastu nak kena rombak balik store kat office ni..
nak kena buat proper flow chart lah..ape lah..
fuuh..tension aku..
 
Ok lah.nak continue buat kerja balik..
kalau free2 nanti aku update lagi la..
akan cuba la update lg yeh..bye2..
 





2 comments:

ameris said...

ingat dah senyap terus... free nnt update laa ain.
nak jugak tau perkembangan rumah baru, deko2, anak2 ain.

CikNaa said...

tula..patut lama tak nampak ain..