Followers

Monday, March 30, 2015

Sick





Demam
sakit kepala...
Batuk...
Selsema...
urghhh....percaya atau tidak...
dari pagi aku datang office aku x buat satu kerja pun...
xboleh nak buat....aku x larat sangat....
nak MC...hmm..sebenarnya boleh je..tapi aku je yang x nak..
sebab minggu depan aku dah nak cuti dah..lagipun MC bulan ni awal bulan haritu baru je aku MC 2 hari..
ni nak MC lagi...
takpelah...dari aku berehat di rumah..baik aku berehat di office je...
kang dok rumah bukan boleh nak rehat...
lepas lunch tadi  pun aku bantai tido...sebab x larat sangat2...
Mood nak buat kerja xusah cakap lah...dah memang kelaut dah ni...
tambah lagi dengan x sihat...mmg x jalan la kerja aku...
xpe..xde orang perasan...hahahah....