Followers

Monday, March 2, 2015

Masalah....




credit pic by google image


credit pic by google image

credit pic by google image


Aku xde mood hari ni..
jiwa aku rasa kosong...
tapi nasib Allah tu ada....mengadu dengan Nya...
membuatkan jiwa aku tenang......

Masalah sentiasa ada..
hari2 ada masalah....
ada yang boleh selesai dan ada yang susah sangat nak diselesaikan...
terpulang pada cara seseorang itu menyelesaikannya...
cuma cepat atau lambat je xtau....

Aku perlukan ruang ...
ruang untuk aku bersendiri...
ruang untuk aku berfikir..
ruang untuk aku menenangkan kembali hati ini...

Buat sementara waktu ni...
aku telah deactivate account FB ...
sampai bila?
sampai tiba masa yang sesuai baru aku active kan balik...
actually masalah aku ni xde kene mengena dengan FB pun..
tp ntah lah..aku je rasa nak deactivate...







5 comments:

DYatie ABakar said...

Semoga segala urusan aien dipermudahkan.
Semoga segala masalah tersebut terungkai.
Semoga menemui jalan penyelesaian.
Allahhummaamiin.

Allene typicalmommy said...

la.. yeker? t.care aeen.. klu nak share pape.. leh whatsapp kita ok.... sedia mendengar...

CikNaa said...

sabar yer ain.. hidup kita takkan lari dari masalah..semoga Allah permudahkan yer..

ameris said...

sabar yer ain...insyaallah semoga semua dipermudahkan.

puansazusarin said...

sabar yer aeen..semoga dipermudahkan segala urusan