Followers

Wednesday, December 10, 2014

Jalan-jalan ke Klang..






Tajuk...xtau nak letak apa...bantai je la...
Ni minggu bile pun aku x ingat..2 minggu lepas kot hari Sabtu..
husband ada kerja hari Sabtu tu..tapi dia kata kejap je lah..ada benda nak settle kan..
so dia ajak lah anak bini dia pergi kerja sekali...

Husband suruh tunggu dalam kereta kejap...
tapi kejap la sangat...naik kematu aku dok dalam kereta..
dah boring tu apa lagi..amek la gambar anak beranak...

Firstly..mestilah gambar owner blog dulu...
hahahah....gila lama x tepek gambar sendiri...
I is segan ok....lagi 1 aku memang dah lama x amek gambar sendiri...
kalau dulu sebelum kawen..baru2 kawen xde anak lagi memang suka ambil gambar sendiri..
tapi bila dah ada anak...2 orang pulak tu...haih susah bebenor nak ambil gambar sendiri...heheh...
x caya tengok gambar aku ni...nampak x tangan anak dara tu terselit kat bahu tu..nak juga dia enter frame...




oklah...mak jangan perasan single mingle plak amek gambor mcm tu kan...
panggg sekali kang..heheh...
jom amek gambar dengan anak2 pulak..
begegar2 gambar..Raynia la dia nak usik fon tu...


sekarang ni Raees dah pandai berdepan dengan camera..
ni pun dia yang suruh ambil gambar...
tengok lah senyum tu....
geram pulak mama tengok....dah besar dah Raees...
tapi kurus je....susah sangat nak makan...huuh..



nak jadi macam papa ke...
kerja Polis..pegang pistol...hehe..


ada gaya seorang polis x??



ni pulak anak dara sorang ni...paling x reti dok diam dalam kereta...kedepan kebelakang...
tengok tu..ketap2 bibir..ntah apa dia geram sangat pun xtau la...



tengok gigi sikit....
xbanyak pun...bawah tu 3-4 batang..
atas tu ada 5 kot...
compare Raynia dengan Raees..
gigi Raynia lambat tumbuh..Raees time stahun gigi dah banyak jugak..



budak manis....
nampak je lembut...tapi...lasak bebenor...



lepas je bergambar tiba2 husband call suruh naik balai dia...dia suruh tunggu kat dalam balai..
dok la kami anak beranak dalam balai kejap..
once husband dah habis kerja...terus gi makan kat area situ..
lepastu apa lagi..terus la pergi GM Klang..
lama dah x jalan2 sana...husband nak cari cermin mata...
aku??xde cari apa2 pun..just cuci2 mata je....hehehe...
sampai kul 7 malam gak la kiteorang kat GM Klang..
lepastu singgah AEON Bukit Tinggi untuk makan malam..n mandikan budak2 ni siap2..
senang..sampai rumah terus tidur je...
dan memang betul pun..Raynia lepas makan...masuk je dalam kereta terus tidur..
Raees pulak nak dekat sampai rumah baru dia tidur..
sampai rumah dalam kul 11 malam mcm tu la..
lega sikit anak2 dah tidur...mama n papa boleh berehat sebab kepenatan mengejar anak2 ...hahaahahha..
tu yang gambar kat GM or AEON x ada...malas nak bergambar...ngeee,,












7 comments:

Allene ALineWorks said...

ok br thu husband aeen polis.. huhuuh

Julia Johari said...

comellll la mommy aeen ni berselfie dlm kereta...raees pegang pistol nak tembak auntie ke...huwaaaaaaaaaa hehehhehe raynia ni besar dh dia...alahaiii ju gak dok plan2 ni kehkehkehkeh...

Aeen said...

@Allene ALineWorks heheh...aah dy polis allene..

Aeen said...

@Julia Johari comel la sgt kan..tu pun segan silu gak..hahahaha...raynia dah besar dah ju...dah boleh jadi kakak dah...opppss..hehe..ape lg ju..cpt2 tmbh..hehe..

Chekgu Azrine said...

Rais handsome boy...

Liyana said...

Raees hensem. raynia comel. Untung mamanye hehe

Aeen said...

@Liyana heheh....trima kaseh liyana...