Followers

Wednesday, October 29, 2014

The Big Bad Wolf Book Sale Kembali lagi!!!!






THE BIG BAD WOLF BOOK SALE KEMBALI!!!!!




Akhirnya...ada lagi big bad wolf  bulan 12 ni...
sememangnya ni yang aku tunggu....memang nak membeli lagi buku2 untuk Raees n Raynia..
last aku pergi last year....time tu tengah pantang...gigih dalam pantang gi BBW..hahahaha...
kali ni nak pergi..nak beli buku lebih sikit..sejak akhir2 ni Raees gemar sangat baca buku...
rugi la kalau pergi sini xbeli buku banyak2...harga gila2 murah...kalau kat luar jangan harap lah nak dapat buku yang kulit tebal..tahan lama...dalam RM5-10..harga asal buku mcm tu selalunya RM30 ke atas kan..

So apa lagi..jom pakat ramai2..pegi BBW ...24 jam yeh...
kalau pergi weekend mesti lagi ramai orang...
pandai2 lah korang set waktu yang sesuai nak pergi ok.. :)



2 comments:

Julia Johari said...

Syiokkkkkkkk kan aeen...ada masa nak terjah juga la hehehhe

mommycha a.k.a kak jenab said...

tahun ni tobat dah nak pegi. sebab taklarat hahahaha. amboi cpt benar kata taklarat. aritu dah borong byk kat expo baby so kali ni kena save duit nak bersalin pulak.
lagipon ade buku yg beli aritu belom kasi derang bace...kohkohkoh sorok dulu kekdahnye kang baca byk2 boring!