Followers

Wednesday, May 21, 2014

Wordless Wednesday: Gaya tidur Raees & Raynia





Macam2 gaya aku tengok anak2 aku ni tido...
tiap kali dorang tido la aku rasa sayu sangat...xtau la kenapa..tiba2 je rasa air mata tu nak keluar je bila tengok mereka berdua nie tidur.....
meh layan gambar double RR ni tidur..








haaa..pun boleh...tidur atas adik...ni nasib la sedar Raees tidur atas Raynia...
yang adik pun sikit pun xde bunyik abg dok baring atas dia...





1st time bawak dua beradik ni jalan jauh sama2...ni tengah tidur dalam kereta on da way nak balik kampung...



Adik pun boleh tahan lasak tidurnya yeh...abang tu tak yah cakap lah..korang tengok je dia elok tidur atas bantal tu..hakikatnya dia memang x suka tidur atas bantal..Raynia pun sama..bantal ke mana dia ke mana..




Ni baru tengok kaki abang kat perut adik...
ada aku x amek gambar..tengok kaki adik kat abang...



Bila 2 beradik ni tidur sama kat atas katil..lepas tu melasak lak...
mama n papa tidur macam mana??
kalau tidur melintang memang muat la 4 beranak 1 katil..tu pun kalau dorang ni x lasak sangat...
kalau melasak mcm ni memang x de can la aku ngn husband nak tidur sama..mesti sorang melintang sorang menegak....hehehe....
tu pasal la Raees tidur dengan tok ayah dia..sebab bilik sempit...
ni pun aku tengah dalam proses mengemas barang kat bilik coz nak kasi ruang supaya Raees dapat tidur sama 1 bilik..sebelum ni Raees boleh je tidur kat bawah tepi katil..tapi lepas tu dah makin banyak lak barang papa dia sumbat dalam bilik tu..dah jadi xde ruang...so..kena la mama kemas balik barang2 tu bagi ada ruang..
eh2..nak buat wordless terlebih words la plak..hehehe..



7 comments:

aznor ibrahim said...

muat eh tido berdua dlm kete camtu..kete beso ni.huhu

Aeen said...

@aznor: mana ade keta beso la aznor...kete kecik je..nmpk cam besar sbb celah tu ain letak beg2..bg sama rata dengan kerusi belakang..so dapat la sorang lagi tido kat situ..heheh

CikNaa said...

hahaha..comel! yg best raees tido atas perut adik tu.. haih..

double RM pn sama ain.. tp adik rania lg melasak..kepala abg dikaki dia je selalu..

mama ila said...

alahai..comel sangat tengok diaorg berdua tido..cute!!!

Syima Syaz said...

tu 2 orang lasak... ni aisya sorang, kitorang berdua kena tidur hujung2. aisya suka tido melintang...hahah space dia sorang je besar.

nurulhuda said...

seronoknya tengok 2beradik tido sama2 mcam nii... comey sangat

salam perkenalan =)

mrs kayrul said...

macam2 gaya dua beradik nie...sian adik jadi bantal abang ye