Followers

Monday, September 23, 2013

Happy 2nd Anniversary untuk KAMI.... :D



2 tahun yang lalu.. 23 September 2013 jam 10.00pagi..
aku sah menjadi seorang isteri...isteri kepada Ahmad Rafie b Saparudin.
Alhamdulilah.....genap 2 tahun aku begelar isteri...:)

saat sah begelar suami dan isteri.. :)


sanding belah perempuan


sanding belah lelaki



time 1st honeymoon...:D
setahun kawen...ha..ni lah hasilnya.....budak cute yg makin banyak akalnye...abang long Raees...:)

2 tahun kawen ....2nd baby??? countdown....4/11/2013...:D


Sepanjang 2 tahun berkahwin..pelbagai rintangan, dugaan, cabaran yang harus ditempuh...
ada pasang surutnya...biasa lah adat berumah tangga....
ada ok..ada tidak...
Allah sentiasa menguji hamba-Nya..
Kesabaran , keredhaan dalam berumah tangga tu lah sangat penting...
masalah??hari2 kite ade masalah....terpulang pada kite untuk menangani masalah tu kan...

Tahun pertama kahwin...pada tarikh 11 September 2013 jam 10.00 pagi..aku dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang bernama Raees Raimie b Ahmad Rafie.
anak lahir 10.00 pagi...mama n papa dia nikah pun pukul 10.00 pagi gak..hehe..kebetulan...
Alhamdulilah...Raees pun dah berusia Setahun sekarang nie...

Tahun kedua kahwin pulak (2013) aku di sahkan mengandung lagi....:)
kalau September lepas time anniversary aku tengah sibuk berpantang...tahun ni anniversary aku tengah sarat mengandung...menunggu masa untuk bersalin... ada lebih kurang 6 minggu saja lagi untuk bersalin....:D

Apa2 pun aku berasa syukur Alhamdulilah dikurniakan seorang suami yang sangat baik...sangat memahami,,penyayang, bertanggungjawab terhadap isteri, anak dan keluarga...:D

to my beloved husband,
mama sayang papa sesangat, ur my everything....
2 tahun kahwin ada 2 orang anak...:)
next year ada lagi x??hehehe..oopppsss...stop production dulu yeh..
mama nak rehat pulak..hehe..
love u sayang..
HAPPY 2ND ANNIVERSARY!!!
MMUUUAACCCHHH!!





10 comments:

Siti Nursyamimi said...

happy anniversary aeen! semoga berbahagia sentiasa ye :)

~ NANA ~ said...

happy anniversary! semoga bahagia selalu...syok la anak dah nak masuk 2 org...hehe

Aeen said...

@mimi: thanks mama yaya....:D

@Nana: thanks nana...hehe...:D

e k i n ♥ y u s r i said...

happy anniversary!

Aeen said...

thanks ekin...:D

Aty_Fared said...

Hepi anniversary aeen.. :) semoge kasih syg terus bekekalan hingga ke syurga...amin.. :)

Cik Puan Rara said...

aeen~ cancel tiket tu sgt lah syg~ huaaaa.xpelah~ mana tau tahun depan leh g pulak.tahniah aeen for 2nd annyversary.moga kekal ke akhir hayat~

Umi Qi said...

Happy anniversary mama raees, cpt je kan dah masuk 2 thn....cantik yer gambar kahwin...waaaaaaaaa sgt2 cantik tau...abg los raees encem tuh geram tgk heheh

Anonymous said...

Prices of gold are hoping there's a" greater fool" willing to pay
a premium on every one of us has considered investing our money in some way rosland capital or another.
The value might hover there for a considerable amount of money investing in gold is widely chosen
by individuals to safe for themselves as well as social unrest.


My web-site :: Lear Capital

Chekgu Azrine said...

Happy anniversary sis..
CONGRATS neway