Followers

Thursday, September 5, 2013

2nd pregnancy: Tekak teringin nak makan cempedak goreng...





Baru je lepas lunch nasi goreng cili padi + paru goreng+ayam goreng...
burppp..kenyang sgt...
nasi goreng bawak bekal dari rumah ayam ngn paru goreng tu aku beli kt luar.....

tiba2...(ceh..tiba2 lak kan...) tekak nie sekarang teringin n mengidammmm sesangat nak makan cempedak goreng...huuh..apakah..tiba2 je kan....
ah..sudah...kt kepala otak nie dah pikir cempedak.....
kebetulan pulak semalam waktu lunch aku keluar lunch ngn member kat office..otw nak balik office member lalu jalan kat belakang GIANT Batu Caves tu, sekali ternampak la ada 1 lori ni penuh buah cempedak...sekali mata aku terpandang kat cempedak goreng kt situ.....
tp time tu xde lak teringin nk mkn ke ape...
hari ni pulak yg teringin nye....

credit pic by google image


Actually kan...mengandung yg 2nd ni memang favourite aku suka makan cempedak..tapi xde lah sampai tahap mengidam lg....hari ni baru nak mengidamnye...adoyai....
aku taip entry ni pun dah terbayang2 cempedak goreng, dengan isi yg sedap...nyummmm...fuuuh..terliuq..:p
x dapat cempedak goreng..cempedak mentah pn sedap gak kalau mkn ni..heheh....
fuuuh....balik keje ni ingat nak singgh la...kalau ade lagi orang tu jual....

Raees...tolong gi belikan mama cempedak goreng....gi naik beskal yeh....hehe


3 comments:

Umi Qi said...

mommy raees...umi Qi dulu akhir preggy pun mmg mengidam cempedak goreng...tp nk yg digoreng sendiri...xmo yg org buat...hahahahha walid beli 3 buah cempedak..umi Qi bantai mkn puas2 goreng sendiri...aummmmmmmmmm...

erin said...

hahahaha comel gilaksss kalau raees belikan nek beskal. sampai depan m.cik cempedak goreng..aaaa uuuu aaaa, haram m.cik tu nk paham..haha

mOoN said...

hehehe...sy lak asyik nak durian je manjang... tak ngidam pun...just nak yg cam tu je...