Followers

Tuesday, August 6, 2013

No Mood...:(



bila nak pukul 5.30 ptg nie..nak balik!!!!!!!!!
ngantokk...xde mood....
tinggal aku je sorang melayu yang masih kerja sampai esok...
naseb lah esok half day je kerja....
tapi hari ni aku dah rasa lemauuuuu sangat....
gi kerja pun dah x de hati nak buat kerja....
mood kerja dah hilang dah nie....memang fikiran aku pun ntah ke mana....
1 kerja pun aku xde buat...

pagi tadi on the way gi kerja jalan clear jer...kurang kereta...
ramai dah balik kampung....syiokkk...
tapi bila dah sampai office..uhhh...jadi x syiok..sebab xde mood...
mood sekarang ni dengar lagu raya je..sambil tengok jam bila nak balik...






4 comments:

Umi Qi said...

Mohon lah kt bos half day...esok umi QI kerja lg tp half day lah...kikiki selamat hari raya ye mommy raees :)

Ros Anis Rusli said...

ok.blk la..sy bg awak halfday..p blk skg..muahahahahaha...

Wawa said...

hehehe...same lah kite...hari ni takde mood nak wat keje...bace blog org je...tp hari ni tak ramai lak update...memasing dah cuti...
samat hari raya aeen^^

Aeen said...

@Umi Qi:hehehe....itu pun kalau boleh jue...xpelah...tunggu je la sampai petang....sok pun ain keje..half day gak..x tolak cuti..mmg boss bg..heheh..selamat hari raya jugak ummi QI..:D

@Ros Anis:hahahaha....untung dpt boss yg baik mcm tu..swh balik je..hehe

@wawa: tau xpe...mmg xde mood...type entry ni pun malas sbnrnye...heheh..ari ni ramai yg x update sbb blog pun cuti raye gak..heheeh