Followers

Monday, March 11, 2013

Alhamdulilah gaji Tentera dan Polis naik..:)



Tadi masa balik rumah lunch..tengok lah tv jap pasal pengumuman kenaikan gaji untuk Tentera dan Polis..
Alhamdulilah....gaji husband naik...
ni lah namanya rezeki anak...:)



Aku pun baru naik gaji bulan 1 hari tu...now turn cik joe lak naik gaji...Alhamdulilah...
dapat lah bernafas lega bila dengar pengumuman tu..

Aku lak..lepas je dapat tau gaji Tentera n Polis naik..tumpang gembira la...
terus tiba2 tapak tangan kanan aku gatal2....orang kata kalau gatal tangan kanan nak terima duit kan..
heheeheh......papa..lepas nie leh belanja mama n Raees...:)

Tadi husband cakap...gaji naik nie..ada rezeki lebih..dia kata boleh lah buat kenduri aqiqah untuk Raees..
yup..mama n papanya belum lagi buat kenduri aqiqah Raees...
bulan 12 tahun lepas hanya buat cukur jambul jer..tu pun sebab tumpang anak buah aku kahwin..
so lepas nikah tu wat lah sikit majlis cukur jambul time tu..xde jemput kawan2 pun.
hanya ahli keluarga terdekat je time tu...

So sekarang tengah planning waktu yang sesuai untuk wat aqiqah nie..
InsyaAllah..kenduri aqiqah nie aku akan jemput mommy2 semua yeh...
hehe....:)

p/s: oh..dah start nak kena cari kambing, katering n goodies bag..




5 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

alhamdulillah.. untung koje gomen ni.

With Julia said...

alhamdulilah....aeen umi tumpang gembira tau gaji naik...bonus naik wehuuu betul2 rezeki raees...jemput tau...ju pun lom buat majlis aqiqah dan cukur jambul Qaiser...bila tuh kena plan hahah tggu raees dulu lah :)

e k i n ♥ y u s r i said...

waaaahhh...
syoklah die

Aeen said...

@yana:tau xpe..untung kan keje gomen nie..huh..

@julia:hehe..thanks ju...yup..pasti nnti ain akan jemput...bile tu xtau lagi..hehe..

@ekin:tau xpe..husband lah syokk..hehe..

Cik Puan Rara said...

best nya kan.hee.leh lah ibuu shopping lebih sket utk raess.