Followers

Monday, February 25, 2013

R.I.N.D.U









Suka sangat tengok pic Raees ngan papa dia nie...
huhu..pagi ni mood suam2 kuku je..huhu...
pagi2 lagi dah rindu ngan cik joe nie...
cik joe xda sampai Jumaat  nie..coz kene kursus kat IPD Sepang...waaaaaaa...

Tinggal la mama n Raees je..huhu..
semalam hantar cik joe kat balai..coz dia tumpang member dia yang kena kursus sekali..
Nanti hari Jumaat nie habis kursus aku akan ambil dia kat balai...

Sunyi la pulak rasanya bila papa xde nie..huhmmm..naseb lah ada Raees teman mama tidur...hehehe...



5 comments:

With Julia said...

Oh, kursus ye...itulah bila sang suami outstation keje sure mommy2 mesti winduu ye lah...hahha mcm ju, baru je suami nk angkat beg outstation siap hasut, kalo x pergi x buleh ke? hahhahha :P jaat ju kan...raees peneman mama tido...pelukk sedapp tuh dh besar raees :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

nasiblah ada Raees, Yana kalau suami outstation, tido sorang jeeee

SweetLikeWhat said...

alolo tomei..
bile hubby pergi outstation tak best sangat rase kena handle anak sorang2 kan..huhu

Siti Nursyamimi said...

hubby sy pn p kursus kat KL..
sebulan lagi tau..
rindu sgt si mama kat cni ni..heehe

Aeen said...

@ju:aah..kursus...2 lah..husband kalo boleh xnk pegi..tp dah terpaksa..huhu..

@yana: ala yana..xpe..nant lepas ni ade bby yg temankan..:)

@anez:tau xpe..xbest sgt..sbb kene handle anak sorang2...hehe

@mimi:sebulan lagi ek??huhuh...lagi lama..lagi lah rindu kan..hehe