Followers

Friday, February 22, 2013

Jalan-Jalan: Ke IKEA





Asek cerita pasal jalan-jalan je lah...jemu lak korang baca kan..hehe...
tapi...aku tetap nak citer gak..hehe..saja nak habiskan segala cerita time aku cuti seminggu hari tu..
2 je lah aku rasa masa yg paling panjang aku ada selepas cuti bersalin tahun lepas...
menghabiskan masa dengan anak n suami tersayang...
kena lah guna masa tu sebaik yang mungkin kan2...

Last week masa cuti raya cina lagi...pun xingat hari apa..hehe..
kami anak beranak saja jalan2 gi The Curve..sambil tu singgah ler ke IKEA ngn IKANO sekali..
1st time jugak bawak Raees masuk IKEA..kalau IKANO tu dah penah dh...

Nampak muka Raees pelik gak..
yelah..terasa macam kat dalam rumah kot kan..ade sofa, katil ...heheh
leh siap landing2 atas katil lagi..

amboiii..sedapnye landing...siap minum susu lagi tu....:)





ala..xencem la anak mama mulut dah sumbat puting....hehehe..

agak lama la jugak kat dalam IKEA tu..sampai lah 1 masa tu Raees mengamok2...
mengamok sebabnya nak tidur...
dia kalau ngantok nak tidur..memang mengamok2 dulu..kat keluar berjalan lar..
kalau kat rumah xmgamok pun..ok jer....

Puas cik joe n aku tidurkan dia...tapi hampeh...
lama2 papa dia geram...masa sampai kat part jual barang baby...
nampak seat kaler merah hitam nie..terus letak Raees duduk dalam tu..
baru diam kauuu....boleh sengih2 lagi..mata lak melilau tengok orang...




buat muka comel tu...geram lak tengok....eeeee....
nak suruh papa beli seat tu ke Raees??heheh...cantek lak kan..tp x akan belinya..
sebab kat rumah dah ada 2 Seat makan nie..anak buah punya..1 tu xpenah pakai lagi...
so dua2 Raees rembat..heheeh..

Akhirnya dia tidur masa mama n papa dia tengah lunch..
lunch kat IKEA makan meatball ngn chicken wings..nyum2..(Adoii..rasa nk pegi mkn lagi je lah..)
gambar makan x sempat snap pulak...sebab dah kelaparan..n orang ramai sangat ..dah xingat apa dah..
ingat makan je..heheh

11 comments:

Asz Miza said...

Da pandai Raees duduk..comel jeee.. :)

erna said...

Erna ni sampai iman dah nak dekat umur setahun..xbeli pun lagi iman punya kerusi makan. Duduk la iman atas riba ataupun dudu menghadap ummi kalau nak makan. cantik betul kerusi tu. raees pun bukan main landing lagi atas katil tu ye. hehehe

SweetLikeWhat said...

sonok rees dapat jalan ye..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

meragam ye.. elok plak duduk dalam kerusi tu

Siti Nursyamimi said...

bestnye dpt jalan-jalan kan..

With Julia said...

wahhh lawa lah meja makan raees warna merah itam tuh..kalo xd sah mama aeen dh beli kan...sama lah gan juju pun bos yg siap2 awal dah kasi meja mkn kt Qaiser...hahha rezeki...:) apa2 pun raees nampak encem bila baring kt katil ikea tuh awwwwwwwww nk baring sebelah buley x raees heheh

CikNaa said...

ckp pasal ikea, rase nye ciknaa tak pegi dh kot.. suami serik hari tu pg ramai gile org.smpai afiq tertido dlm buggy.. hoho.

Nurul Aziz said...

Kalau pergi ikea, takde benda nak shoping ke apa tak, satu je.. makan meatball. Hehehehe..

Anonymous said...

Wοw! This blog loοks just likе my
old one! It's on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

my web-site; laser acne treatment

Anonymous said...

Hi there, just beсаme alert tο your blοg through Google, and found that it is
rеally informative. I'm going to watch out for brussels. I'll
appгeciate if yοu contіnue this in futurе.
A lot of people will be benefited from your writing.
Сheers!

Here is my blog - stop hémorroïdes

Anonymous said...

Simply desire to sаy your аrticle iѕ as аstonishing.
The сlarity in your post іs simply speсtаcular and i could assume yοu aгe an exреrt on thiѕ subjеct.
Fіne ωith your permіssion let me to gгab youг RSS feеԁ to keeр updated with forthcoming ρost.
Thanκs а million and plеase сarry
on the еnjoyable work.

Feel free to suгf to my ωeb blog - oral sex