Followers

Tuesday, February 19, 2013

Mandi manda di Port Dickson




Fuuh..aduuhh..baru ni lah berkesempatan nak update blog..semalam x sempat lah..coz busy kerja..n busy nak cari assistant..assistant yg sekarng ni tiba2 lak nak resign...notis 24 jam..tapi supervisor suruh sampai 20hbln nie..tu yang tengah mencari orang nie...elok2 kerja aku dah ok sikit..bertambah la balik..
nak cari cepat2..senang sikit..

ok lah pagi ni nak up entry apa dulu ek...
ermm..cite pasal cuti lah yeh..
seminggu aku cuti raya cina hari tu...start Jumaat 08/02/13 - Isnin 11/02/13 aku bermalam di rumah mertua..
hari Ahad tu kiteorang pergi Port Dickson...1st time bawak Raees sekali..
budak kecik tu besar je bijik mata tengok laut...tengok keliling orang ramai...
siap berkelah bawak buaian tu..hahaahah...atok dia lah suruh bawak..takot dia xnk tidur kan...
lama kau bila tidur berbuai kat tepi laut...selalu siang dia tidur kejap2..ni leh tahan lama gak la tidurnya..
mama n papa boleh berendam lama dalam laut sementara Raees tidur..hehehe
Raees nek mama n tok babah dy yg jaga...
mama nya lak terover excited bila dapat berendam dalam laut..
yelah..kat setahun kot x dapat nak mandi laut..sebab pregnant..
aku memang pantang sikit tengok air..laut ke swimming pool ke or sungai ke...memang nak terjun je..hehe..

Raees pulak kiteorang bawak lah jugak berendam air masin..tapi x lama lah..setakat bawak masuk dalam laut kejap je lah..
siap papa dia beli pelampung n baju mandi untuk Raees..
comel je Raees pakai swimming suit...

Raees wif papa, uncle and auntie2 nya..


hahah..over lak papanya  nie..


Raees dah start nk nanges..sebab matahari dah naik..panas..


dah start nanges....cepat2 angkat dia lepas nie..


dok lepak tepi laut..sambil tengok ombak..khusyuk tu dia tengok ombak..



si mata bolaatt...



sangat suka dengan pic nie..papa n Raees..sukanya  dia...:D

petang dalam pukul 5 kiteorang dah gerak balik dah..huh..rasa cam x puas..
next time nak bawak raees mandi swimming pool lak..


9 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

ooh berkelah kat PD ek.. mesti ramai orang kan. comel Raees dengan suit tu

Aeen said...

@yana:memang ramai giler orang time tu..datang pagi2 pun dah penuh...

Siti Nursyamimi said...

cute gler Raess ngan suitnya..
best nye sekali skala dpt brendam kan..teringin..huhu

Aeen said...

@mimi:heheh...ade lak size suit utk dia tu yg beli..memang best bile sekali sekala berendam..syokk...

Aty_Fared said...

Buat muker ketat pipi gembol..heheh..:-)

Aeen said...

@aty:heheh..2 la pasalnye..muke ketat..tp pipi tu..haish...heh

SweetLikeWhat said...

alolo tomeinye rees pakai swimming suit..

erna said...

bulat mata dia..comel berbaju mandi :)

Aeen said...

@anez: heheh....tq :)

@erna:aah..bolat mata dia...:)