Followers

Tuesday, February 5, 2013

Alhamdulilah...Gaji naik..Bonus pun dapat....:D







Sekejapnya dah bulan 2...huhu....tapi bulan ni la bulan yang paling best...
bulan dapat....



hoyeaaaaa....
semalam baru je kena review...
boss gitau gaji naik start bulan lepas...oh yea..gaji bulan lepas...baru hari ni dapat kau...
Supervisor aku terlambat buat gaji....dia buat hari Khamis lepas..ingatkan Jumaat dah boleh dapat..
tapi kan Jumaat lepas KL cuti..so ..bank pun cuti...semalam lah bank baru release gaji2 kiteorang nie...
meroyan kejap la aku gaji lambat masuk....hehehe..

Alhamdulilah lah...dapat berita baik semalam...gaji naik..walaupun x banyak..tapi naik lah jugak...
bonus??macam biasa untuk awal tahun dapat 1 bulan setengah gaji....xpelah..rezeki gak tu..sapa nak bagi banyak tu...
nanti pertengahan tahun dapat lagi bonus...selalunya pertengahan tahun bonus dapat 2 bulan gaji...syoookkk tu.....
2 yang bestnya kerja kat sini....rasa sayang sangat kalau nak berhenti....
cik joe pun x bagi kalau aku nak berhenti kerja...dia lagi suka aku kerja sini...
sebabnya..senang nak balik tengah hari tengok Raees..balik lunch..dekat...dan jimat...:)

Gaji bulan lepas baru dapat hari nie..bonus lak dalam minggu nie dapat...pas tu 28hbln dapat gaji bulan 2 lak..rasa boleh lah jugak bernafas nie....fuuhh...

dah dapat bonus ni nak watpe ek??
apa lagi..kite SHOPPING LA...hahahaha..
wishlist banyak gak nie..tapi xdelah semuanya aku nak beli....
kene ade jugak saving....saving untuk diri sendiri..untuk anak...n saving untuk lain2..

huhmmm..xsabar nak cuti..nak shopping sikit untuk diri sendiri, Raees , husband n family..
harus lah kongsi bersama insan2 tersayang..kan2..:D

8 comments:

Siti Nursyamimi said...

ala best nye dia..blnje mimi skali ek??hehe..mimi lum dpt2 agi gaji bln 1 ni..huhu..

puansazusarin said...

raees cepat bodek mama mainan sebakul...hik3...

erna said...

alhamdulillah...bila time dapat bonus dan gaji naik, rasa nak kerja sungguh2. hehehe..

best la dpt naik gai. dapat bonus jugak. best best

With Julia said...

Alhamdulilahhhh besttttt tuh mommy aeen bonus gan gaji naikk...yehaaaaaaa! Julia pun baru dpt bonus huhuhu...apa lg jom sopinggg baju baby heheh

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Alhamdulillah, sakan lah bulan ni :)

Aeen said...

@mimi:blh mimi..meh ain blnje minum...hehe...letih kan nk tunggu gaji bila lambat dpt..huhuh..

@puansazusarin: hehehe....sebakul tu..adoooiii..

@erna:2 lah..dua2 dapat..kene keje sungguh2 kn..heh..

julia: hehe...apelagi julia..jom gi shopping..:D

@yana: huhu...xleh nk sakan sangat...kene beringat gak..hehe.

Aty_Fared said...

Kalau org ckp pasal bonus mesti rase nak keje balik...huwaaaa..jeles...:-)

Elya Roza said...

ckp psl bonus..X sbr nk dpt bonus gk!!ngee